| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Credeti in basme ????????? |
| da |
|
27% |
[ 3 ] |
| nu |
|
63% |
[ 7 ] |
| ce sunt alea |
|
9% |
[ 1 ] |
|
| Voturi totale : 11 |
|
| Autor |
Mesaj |
alintmm Experienced

Data înscrierii: 29 Sep 2005 Mesaje: 103
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 2:43 am Titlul subiectului: am revenit |
|
|
se pare ca nu am fost dorit
banat ce sa-i faci
asta e acum
Ultima modificare efectuată de către alintmm la Sâm Dec 03, 2005 3:43 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 413
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 3:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu face griji alintmm sa continui cu povestea.. desii mie imi plac povestile dar nu cred in basme ca vor inchide acest topic cand vor vedea dimineata
P.S imi place sa vad realitatea chiar daca este cruda! _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
kix Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
cred-em in basme?
pana acum nu credeam ... dar acum cred...
in cosmaruri , in basme , in glume proaste ale naturii _________________ Componente Calculatoare
DOWNLOAD OFERTA!!! |
|
| Sus |
|
 |
RealDream God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004 Mesaje: 795
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
idem kix
nici eu nu credeam pana sa te revad  _________________ Ceea ce te face acum sa razi.. te va face mai tarziu sa plangi  |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
uelcambec _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
chani Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005 Mesaje: 1039 Locație: lost inside
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
welcome back |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chani, scrie mai corect ! _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
chani Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005 Mesaje: 1039 Locație: lost inside
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
uelcambec
asa e bine ?
 |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
ieste iecstraordinar ! Io am luat cursuri de engleza de la mitrutz... Asa ca ... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005 Mesaje: 668 Locație: pe bloc.
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
alinntmmm..lipseai..de p'aici..sper sa nu mai ai nici un bann!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mitrutz...Ia-ti femeia de buci, fa-te MUCI si baga bine in cap mesajul meu neortodox livrat in ritm DE RAP! ..........
nu nu imi doresc asta k tipa....dar uneori ....mai tre sa fie sji luata de buci! sji barbatul sa se mai faca muci! ..asja sa simtzi ca traieshti1  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | Mitrutz...Ia-ti femeia de buci, fa-te MUCI si baga bine in cap mesajul meu neortodox livrat in ritm DE RAP! ..........
nu nu imi doresc asta k tipa....dar uneori ....mai tre sa fie sji luata de buci! Very Happy sji barbatul sa se mai faca muci! Very Happy..asja sa simtzi ca traieshti1 Razz |
doamnelor, domnisoarelor si domnilor,
din categoria "no comment"..a fost tanya ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta spune multe despre caracterul tau tannya. Ce vreau eu sa intreb este daca ceri cumva si bani pentru serviciile astea? Sau e totul gratis, "din placere"?
Poate exagerez nitel. Poate ca ma insel. Si daca ma insel, sa fii tu oare la un asemenea nivel intelectual???
Ce sa fie?? A sau B ?  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai..no comment!
semnatura mea...nu imi arata caracterul.. ..numai k imi place cum suna!
asha ca draga Saurian..nu e nici A da nici B ...este C!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma indoiesc tare mult. Cert e ca semnatura aia e tare deranjanta... Nu-s moderator, asa ca nu pot face nimic, dar iti sugerez totusi sa o schimbi. Altfel raman la parerea mea (A sau B) si exclud din start varianta C.
Varianta C care ar putea fi "doar din copilarie" - caz in care schimbi fraza aia... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok??? dar suna obscen cumva?!?! _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu te-ai prins, asa-i...? Mai sa fie... O fi varianta B???  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am zis ca era C!
Gata ..mi-am schimbat semnatura?!? shi asta e deranjanta?!?  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Draga domnisoara, numai sufletul dumitale atat de sensibil poate aprecia si expune cu atata curaj aceste cuvinte cu o atat de adanca semnificatie... Raman mut si nu gasesc cuvintele cu care sa caracterizez ceea ce vad... Nu, nu pot, chiar nu pot sa spun ceva pe limba mea profana despre aceasta fraza atat de pura. Nu pot decat sa o reproduc la nesfarsit :
"Doar atinjerea ta..ma'nfioara sji simt k tuh...ma topeshti cand ma vrei..cand in bratze ma iei doar tuh!?!?"
"Doar atinjerea ta..ma'nfioara sji simt k tuh...ma topeshti cand ma vrei..cand in bratze ma iei doar tuh!?!?"
"Doar atinjerea ta..ma'nfioara sji simt k tuh...ma topeshti cand ma vrei..cand in bratze ma iei doar tuh!?!?".... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta
Ultima modificare efectuată de către saurian la Sâm Dec 03, 2005 9:09 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai mai! nu ca asha este!?! e pura rau!??!
Doar atinjerea ta..ma'nfioara sji simt k tuh...ma topeshti cand ma vrei..cand in bratze ma iei doar tuh!
acum te mai deranjeaza ceva?!?! scrisul ..sau ortografia?!?  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma mai deranjeaza nimic... sunt cu sufletu' impacat...  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
mandy God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005 Mesaje: 641 Locație: mama `reaqu
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| saurian a scris: |
"Doar atinjerea ta..ma'nfioara sji simt k tuh...ma topeshti cand ma vrei..cand in bratze ma iei doar tuh!?!?".... |
.. iu heav ăn obseșăn _________________ forever not yours,
mendi |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu... nu e Obsession... E Adidas. Din ala albastru... Najpa e ca-mi lasa pete albe pe haine... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
mandy God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005 Mesaje: 641 Locație: mama `reaqu
|
Trimis: Sâm Dec 03, 2005 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
... atinjere ... najpa ... vaz ca se poarta j-ul ( ) _________________ forever not yours,
mendi |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |