| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
fxtech God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005 Mesaje: 905 Locație: peste tot pe unde vreau
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 12:58 am Titlul subiectului: barcelona-chelsea |
|
|
tocmai se termina meciul barcelona - chelsea..
se termina 2-2.
barcelona a deschis scorul in minutul 3 prin deco si chelsea a egalat pentru 2-2 in minutul 92 prin drogba(nu mai spun de celelalte 2 goluri) ..
cam acesta esta rezumatul rezumatului, sau o mica descriere de ce s-a intamplat in meci; as putea sa fac o descriere mai detaliata sa spun si ca chelsea a jucat foarte dur, a facut foarte multe faulturi, si ca barcelona a excelat prin driblinguri si pase de exceptie; dar tot nu ar fi destul.
de fapt nu as putea sa descriu in cuvinte ce tocmai vazui in meciul acesta; chestia e ca mai vazusem astfel de meciuri (doar e champions league) dar chestia e vine acum meciul dintre real madrid si steaua si ma gandeam acum cat de MARE este diferenta intre fotbalul din romania si cel din afara.
spun asta pentru ca ii tot vad pe "inteligentii" astia de pe la toate posturile care spun ca steaua are shansa ei si ca orice e posibil si ca nu se stie niciodata... eh... asa e... nu se stie niciodata.. dar tine de fantastic asa ceva.. adica steaua sa infranga realu la madrid sau sa faca macar egal.. asa ceva e ca si cum ai spune ca un trabant se ia la cursa cu un logan si ca e posibil sa il faca.. e posibil.. dar.. care e probabilitatea ca sa se intample asta?.. una foaaaaartee mica.....
cam acelasi lucru este cu fotbalul practicat de noi fata de cel de barcelona, chelsea,real madrid si alte echipe mari.. e o diferenta mult prea mare; pai ma uitam acum cum plimba barcelona mingea pe teren si ce faze facea si asta jucand contra lui chelsea; pai daca ar juca cu o echipa romaneasca (dinamo,rapid sau steaua), s-ar juca cu ei, asta adica daca ar juca barcelona cu aceeasi determinare. ca daca nu ar juca asa de tare probabil iar bate cu vreo diferenta de vreo 3 goluri cum s-a intamplat si cu steaua..
sa nu ma inteleaga lumea gresit. nu sunt antistelist .. de fapt nu prea tin cu nimeni la noi in tara, adica nu sunt microb de ala care "tine" cu "echipa lui" care e cea mai tare si restu sunt tampiti. .. nu.. nu e asa... eu tin cu echipele romanesti doar atunci cand joaca in "europa", si o sa tin cu steaua maine seara (desi eu sunt fan real ) dar nu prea au shanse..
am vrut sa spun chestiile astea pentru ca am inceput sa vad din ce in ce mai multi tipi care spun chesti de genu "lasa ma ca nu se stie.. poate prinde steaua forma buna si ii bate.. nu se stie". si vazand meciul asta vreau sa zic doar atat ... hai sa fim seriosi  _________________ Cotidianul Gorjeanul www.gorjeanul.ro
Anunturi Publicitare www.gorjeanul.ro/anunturi/index.html
Jocuri |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
nenea si castigarea cupei a fost ceva fantastic nu ? ..nimeni nu credea ca va castiga ..si totusi a castigat
da este o sansa mica ..dar exista ...mingea mereu este rotunda  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Super meci !
Mi-a placut !
A avut de toate
Drogba ala (sper ca am zis bine) cam ciumete.
In rest....cum zice si americanu' I love this game ! _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
|