Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

ce programe am nevoie sa fac muzica buna

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Divertisment și muzica
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nyl
Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 9:30 pm    Titlul subiectului: ce programe am nevoie sa fac muzica buna Răspunde cu citat (quote)

vreau sa cant niste melodii si nu stiu ce programe am nevoie pt recording si pentru sa adaug vocea la muzica

www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
ghigeanu
Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006
Locație: Prin zona....

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum mai domnu' nyl, tocmai tu cu "specializare in pc cu gramada " sa nu stii? Rusinica! Consulta-te cu Becali ca si el se apuca de cantat. Poate faceti si un duet, cine stie. Vezi sa nu fie la fel toate melodiile de pe albumul tau asa cum seamana ca picaturile de apa template-urile oops siturile pe care le faci.

Doamnee......... Exclamation
mariusc
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: www.macosoft.ro

MesajTrimis: Sâm Oct 13, 2007 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nyl, precum zicea si mitrutz pe un topic:

Ce ar fi sa lasi figurile si textele inutile, si sa faci ceva pentru a ne impresiona?! Da-o dreaq de treaba, poluezi forumul cu tampenii. Sad
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mariusc a scris:
nyl, precum zicea si mitrutz pe un topic:

Ce ar fi sa lasi figurile si textele inutile, si sa faci ceva pentru a ne impresiona?! Da-o dreaq de treaba, poluezi forumul cu tampenii. Sad

subscriu...

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: [at] atlabs [dot] ro

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 10:48 am    Titlul subiectului: Re: ce programe am nevoie sa fac muzica buna Răspunde cu citat (quote)

nyl a scris:
vreau sa cant niste melodii si nu stiu ce programe am nevoie pt recording si pentru sa adaug vocea la muzica

Invata limba romana si apoi scrie pe forum ..si, eventual, te poti apuca apoi si de "muzica buna" !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nyl
Fanatic

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 8:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau sa fac niste mixuri si poate sa fac o melodie pt mine sa vad cat de buna e vocea mea xD

si ce dak mai vb in engleza

www.clanah.net
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 9:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca e ruda cu alin !
Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
nyl
Fanatic

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un var Alin :p

www.clanah.net
Sus
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 3:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chani a scris:
eu cred ca e ruda cu alin !
Confused

sigur! ... si ala tot asa insistent era

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Mie Oct 31, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nyl.."ma lashi sa deskid un fan club pentru ad-miraTORI-i tai"?Laughing

ziceam si eu..nu dau cu parul..Very Happy
AViorel
Rookie

Data înscrierii: 15 Noi 2005
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 3:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

omule fii realist ... stii sa canti ?? ... fredoneaza cate ceva in fata prietenilor si roaga`i sa`ti spuna sinceri ce parere au .. daca intr`adevar ai "fler" de muzicant abia atunci sa vii si sa ceri programe de facut negativuri .. sa adauci vocea ta dupa .. etc ... eu ti`o spun din sinceritate .. k am mai ajutat pe cineva un asa zis hip-hop`er d`aci de la mine din zona .. dar cand i`am auzit melodiile m`am luat cu mainile de cap si nu vreau sa ma stranga lumea de gat Twisted Evil
Deci serios daca vrei sa urmezi calea asta fa ceea ce tzi`am scris ... daca nu te intereseaza muzica .. REPROFILEAZA`TE !!! Very Happy

-> Televiziunea Tele3 Online ( Singura televiziune din Gorj cu emisie online 24 din 24 de ore )<-

-> WMP Link - Televiziunea Tele3 Online <-
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
mandy
God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005
Locație: mama `reaqu

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doh Il jigniti pana si pe alintm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
nyl
Fanatic

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2008 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eh,
nu ma intereseaza

i am with deathmetal

fac din placere mai ales beat. Sunt rocker si tot ce fac, fac din placere, toti suntem lafel, ne place sa inventam o melodie noua si sa aratam la altii ce melodie marfa am facut (am prieteni pe stickam care sunt tari la chitaram, si cant cu ei live de fata cu loomea).

am deja 3 titluri pt niste melodii dar trebuie mult plaman in asta Laughing

i gona rape you bitch

God can't stop me

my satanic pleasure

www.clanah.net
Sus
Dita^
Rookie

Data înscrierii: 21 Iun 2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2008 2:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu rocker? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
oh, man, versurile alea suck Dau din umeri
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: [at] atlabs [dot] ro

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2008 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nyl a scris:
eh,
nu ma intereseaza

i am with deathmetal

fac din placere mai ales beat. Sunt rocker si tot ce fac, fac din placere, toti suntem lafel, ne place sa inventam o melodie noua si sa aratam la altii ce melodie marfa am facut (am prieteni pe stickam care sunt tari la chitaram, si cant cu ei live de fata cu loomea).

am deja 3 titluri pt niste melodii dar trebuie mult plaman in asta Laughing

i gona rape you bitch

God can't stop me

my satanic pleasure

Unde se termina logica, incepe Romania !
Asta e generatia care urmeaza...

"i gona rape you bitch" este balada rock, nu ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Vin Feb 15, 2008 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Confused

seamana din ce in ce mai mult cu Alin.
nyl-uuuuuuuuuleeeee cum zicea cineva azi dim la radio "shoot yourself" Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
tenkairo
Civilian

Data înscrierii: 17 Mar 2008

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2008 9:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un site pentru amatorii de muzica karaoke romaneasca
http://www.rokaraoke.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2008 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nyl... pt muzica buna fa si tu o scoala de muzica... nu spun conservatorul dar daca limba romana iti face probleme, poate macar notele muzicale sa le stii.
toti se nasc vedete frate...

de fapt.. nici nu ma mira.. in ro, iti faci un negativ pe computer cat fumezi o tigara, grohai de doua ori la microfon, dai spaga la cativa beieti sa te bage in seama si sa-ti de muzica la radio, si devii vedeta....
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Divertisment și muzica
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!