Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

cel mai nou trend in design-ul interior, acum si in Tg-Jiu

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Business Area
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
creativestore
Civilian

Data înscrierii: 28 Iun 2008
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 9:09 am    Titlul subiectului: cel mai nou trend in design-ul interior, acum si in Tg-Jiu Răspunde cu citat (quote)

Va doriti ceva deosebit pentru casa dumneavoastra ?
Vreti sa o persoalizati si sa o decorati dupa propriile gusturi?
Cautati solutii noi si originale?
Iubiti culoarea si, formele si felul in care cele doua se imbina armonios si estetic, pentru a fi in ton cu personalitatea si cu dorintele dumneavoastra?

Noi avem solutia. Viniluri autoadezive pentru pereti, sticla, faianta , lemn si alte obiecte. Se aplica usor, rapid, si schimba total aspectul locuintei.

Pentru mai multe informatii vizitati-ne la adresa:

www.creativestore.wordpress.com

sau puteti cere mai multe informatii sau solicita o brosura la adresa de email:

creativestore.ro@gmail.com
O zi buna!
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 10:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sfat: atunci cand incepeti o campanie de marketing definiti foarte bine targetul geografic. Din acel site, ca blog al unui boutigue specializat in elemente de decor interior, nu reiese carei zone va adresati...ma tem ca nimeni nu o sa va dea mail sau sa va sune sa va intrebe unde va plasati...

vedeti blogurile din afara specializate in asta si apoi incepeti cu partea de web..asa riscati sa derutati sau sa nu aveti o imagine foarte buna.

am zis-o constructiv...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
creativestore
Civilian

Data înscrierii: 28 Iun 2008
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi.

Orice sfat in aceasta directie este binevenit si salutar.

Niste exemple in aceasta privinta (bloguri specializate) ne-ar ajuta enorm, asa ca daca le aveti la dispozitie, nu ezitati sa ni le trimiteti.

Am apelat la varianta blogului ca mediu de promovare online, datorita accesibilitatii sale, insa nu vrem sa ramanem la nesfarsit in acesta varianta. In aproximativ doua sau trei luni o sa dam drumul la site, si atunci o sa remediem si aceste mici probleme.

Multumim inca o data pentru sfaturi.

PS: cum vi s-au parut produsele noastre??

O zi buna.
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as ramane pe veci la ideea de blog in cazul domeniului vostru, insa fara sa-i dau un caracter exclusiv comercial. Se pot da sfaturi in primul rand, se pot face articole referitoare la amenajare si decor.

Exemple din exterior...
http://www.oninteriordesign.com/
http://padstyle.com/
http://blog.nwinteriordesigner.com/

Cauta pe google "indoor design + blog" sau "interior design blog"..
pleaca de la partea de design, logo si apoi dezvolta un site..umple-l cat de cat cu continut si apoi promoveaza-l. Continutul inexistent sau arid nu ajuta, ci mai mult strica imaginea unei firme (e parerea mea care suporta acuzatia de subiectivism).

Chiar pe domenul achizitonat de voi puteti dezvolta un blog ... WP ca platforma de tip CMS este la ora actuala mult mai puternica decat se poate crede / stii ..se dezvolta pe ea site-uri de stiri sau de ziare extrem de usor, elegant cu functionalitate sporita. In plus e free platforma.

Nu stiu ce am, ca am scris cam mult. Rolling Eyes Daca te pot ajuta ...
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ah , si alta chestie pe care eu as pune-o la o sectune de portofoliu...
Sa pot face poze inante si dupa ce voi v-ati ocupat de redesignul / reamenajarea unei case / camere / locatii...sa puteti si explica cu text + foto ce anume ati facut / schimbat etc.

Desigur, pt asta va trebuie un portofoliu minimal..dar puteti in timp exploata ideea.
O sa trimit proforma pt serviciile de consultanta pe mail Twisted Evil
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Business Area
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!