| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
clubd Experienced

Data înscrierii: 08 Sep 2006 Mesaje: 103 Locație: Rovinari
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 11:19 am Titlul subiectului: dame de companie in Tg-Jiu? |
|
|
Salutare, ma duc sambata la o petrecere si fiind ocupat in ultima perioada nu am avut timp sa cunosc o fata pe care sa o pot invita sa vina cu mine (am cunoscut altele), si nici chef sa caut nu am... sunt c-am lenes de obicei
Si ma intrebam daca in tg-Jiu sunt dame de companie, si nu ma refer la cele de pe centura... ma refer la fete mai stilate?
Exista o asemenea firma? sau daca stiti pe cineva? serviciu platit! ... ies bani
Imi puteti scrie pe adresa marius@infomanu.net sau mp |
|
| Sus |
|
 |
LoveRules Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003 Mesaje: 259 Locație: hdd2/home/loverules
|
Trimis: Joi Oct 19, 2006 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
cauta pe centura  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 5:39 am Titlul subiectului: |
|
|
oficial nu cunosc sa existe vreo firma de acest gen ....neoficial ...cauta in continuare ..nu`se stie niciodata  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
clubd Experienced

|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa ma gandeam si eu!
Ma mir ca nu am primit oferte, se pare ca nu au nevoie oameni de bani...
Poate trebuia sa postez la locuri de munca! |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
alintm20 Aspirant

Data înscrierii: 12 Oct 2006 Mesaje: 43 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Oct 20, 2006 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
cunosc eu anumite persoane in tg-jiu care ofera servici de genu, ce-a ce cauti tu, dama de companie,si pt ceva in plus poate sa ramana si peste noapte
nu dau nume ca e amica buna de-a mea si nu-mi permit sa ii murdaresc numele
si pt mitrutz = dk vrei o s o rog sa isi faca cont sa intre pe forum poate iti face si un servici  _________________ undeva intre 2 fete frumoase . . . |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
alintm20 Aspirant

Data înscrierii: 12 Oct 2006 Mesaje: 43 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Oct 21, 2006 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi pt insulta
nici tu nu esti prea smart ca sa zic in fata asa .......... _________________ undeva intre 2 fete frumoase . . . |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
Daio Crazy

Data înscrierii: 14 Mar 2004 Mesaje: 327 Locație: Targu-jiu
|
Trimis: Sâm Oct 21, 2006 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mitrutz .. nu inteleg unde vezi tu insulta la Alin .. daca iti face un servici .. si mai e si mocca .... cine are de castigat ?!  |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1692 Locație: IS
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
normal.. n-o paraseste mitrutz pe chani...  _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
clubd Experienced

|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 2:14 pm Titlul subiectului: re |
|
|
alintm20, daca iti este amica buna poate vrei sa o ajuti sa castige niste bani, ai putea sa o indrumi spre forum, sper sa nu fie scumpa!
a trecut sambata, dar poate data viitoare ma prinde iar dupa o saptamana aglomerata de lucru... sau poate cine stie imi vin mintile la cap si imi fac o relatie stabila  |
|
| Sus |
|
 |
mmm73 Civilian

Data înscrierii: 25 Noi 2005 Mesaje: 10 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 3:53 pm Titlul subiectului: Re: dame de companie in Tg-Jiu? |
|
|
| clubd a scris: | Salutare, ma duc sambata la o petrecere si fiind ocupat in ultima perioada nu am avut timp sa cunosc o fata pe care sa o pot invita sa vina cu mine (am cunoscut altele), si nici chef sa caut nu am... sunt c-am lenes de obicei
Si ma intrebam daca in tg-Jiu sunt dame de companie, si nu ma refer la cele de pe centura... ma refer la fete mai stilate?
Exista o asemenea firma? sau daca stiti pe cineva? serviciu platit! ... ies bani
Salut ! nu stiu ce ai in cap de-i intrebi pe ceilalti care posteaza aici ? nu ti-ai dat seama inca ca sunt minori, ca inca se mai joaca cu Puta in nisip ? Am incercat si eu. |
|
| Sus |
|
 |
mmm73 Civilian

|
Trimis: Lun Oct 30, 2006 4:12 pm Titlul subiectului: Re: dame de companie in Tg-Jiu? |
|
|
| clubd a scris: | Salutare, ma duc sambata la o petrecere si fiind ocupat in ultima perioada nu am avut timp sa cunosc o fata pe care sa o pot invita sa vina cu mine (am cunoscut altele), si nici chef sa caut nu am... sunt c-am lenes de obicei
salut ! incearca pe la taximetristi. ei mai au numere de telefon ale unor fetite. Incearca. daca gasesti sa-mi spui si mie. Multam |
|
| Sus |
|
 |
clubd Experienced

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 8:56 am Titlul subiectului: re |
|
|
eu am incercat ! nu as vrea sa cred ca ce-i care posteaza aici sunt minori, cel putin stiu cativa dintre ei care cu siguranta nu sunt!
sa scot masina din service si o sa ma misc mai cu talent!  |
|
| Sus |
|
 |
mmm73 Civilian

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 12:46 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
| clubd a scris: | eu am incercat ! nu as vrea sa cred ca ce-i care posteaza aici sunt minori, cel putin stiu cativa dintre ei care cu siguranta nu sunt!
sa scot masina din service si o sa ma misc mai cu talent!  |
Salut ! sunt minori ca si gandire. nu poti sa discuti cu ei. asta e. o sa mai creasca ei. |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu dau nume ca e amica buna de-a mea si nu-mi permit sa ii murdaresc numele ....alin..nu ne lasi..hai te rog eu! _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
Klaus Rookie
Data înscrierii: 14 Oct 2006 Mesaje: 69 Locație: intre 2 orashe:)
|
Trimis: Mie Noi 01, 2006 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar ma , dak gasiti sa puneti aici pe forum detaliile ca e super tare faza.cred ca exista dar nu cunosc.
alin dak tot e amika ta da-ne si noua nr ei.  _________________ Shut The F..K OFF! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
mmm73 "Salut ! nu stiu ce ai in cap de-i intrebi pe ceilalti care posteaza aici ? nu ti-ai dat seama inca ca sunt minori, ca inca se mai joaca cu Puta in nisip ? Am incercat si eu"..Te-ai sters la gura dupa ce ai postat pe forum???..vezi ca salivezi deja!! _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
Klaus Rookie
Data înscrierii: 14 Oct 2006 Mesaje: 69 Locație: intre 2 orashe:)
|
Trimis: Mie Noi 08, 2006 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
lol:)) _________________ Shut The F..K OFF! |
|
| Sus |
|
 |
bengosu30 Aspirant

Data înscrierii: 22 Aug 2005 Mesaje: 49 Locație: Baia de Fier, Gorj
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 2:18 pm Titlul subiectului: Pe Dinicu Golescu in Bucuresti sunt cele mai tari |
|
|
| Du-te in Bucuresti pe Dinicu Golescu. Nu ca le fac reclama dar acolo ai din ce alege. Dar du-te cu masina ca alea nu merg cu Baran-u sau Normandia... |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
bengosu30 Aspirant

Data înscrierii: 22 Aug 2005 Mesaje: 49 Locație: Baia de Fier, Gorj
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 2:52 pm Titlul subiectului: E bun si-un Logan... |
|
|
| Pai nu trebuie sa fie neaparat Mertzan sau BMW-u... Un Logan cu care sa o ridici pe duduia e suficient. Nu-s din alea cu pretentii. E ieftina "fisa"... Hai ca inchei aici subiectul, ca dup-aia ziceti ca fac reclama la femei... Si... mai intra minori pe forum... (Aia se duc la femei mai des ca unu' trecut de 30 ani... sti cum se zice pe la 50: 50 de ani trecutzi, dai din c** si zici ca f***) |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005 Mesaje: 668 Locație: pe bloc.
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
clubd asta ar fi trebuit u sa o postezi la locuri de munca. hai k ma ofer eu..cand mai ai nevoie. relatie strict profesionala!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
kiss4_chris Civilian
Data înscrierii: 02 Aug 2007 Mesaje: 3 Locație: tg-jiu
|
Trimis: Joi Aug 02, 2007 6:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Tannya a scris: | clubd asta ar fi trebuit u sa o postezi la locuri de munca. hai k ma ofer eu..cand mai ai nevoie. relatie strict profesionala!  |
am si eu nevoie ce zici ma poti ajuta?  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Aug 07, 2007 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca e vb de TAnnya..mai sunt locuri libere? _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
JaninAlexandra Civilian
Data înscrierii: 12 Sep 2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Sep 19, 2007 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Marian ,daca platesti bine sa stii ca ma ofer si eu!  |
|