Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

dame de companie in Tg-Jiu?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
clubd
Experienced

Data înscrierii: 08 Sep 2006
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 11:19 am    Titlul subiectului: dame de companie in Tg-Jiu? Răspunde cu citat (quote)

Salutare, ma duc sambata la o petrecere si fiind ocupat in ultima perioada nu am avut timp sa cunosc o fata pe care sa o pot invita sa vina cu mine (am cunoscut altele), si nici chef sa caut nu am... sunt c-am lenes de obicei Confused

Si ma intrebam daca in tg-Jiu sunt dame de companie, si nu ma refer la cele de pe centura... ma refer la fete mai stilate?

Exista o asemenea firma? sau daca stiti pe cineva? serviciu platit! ... ies bani

Imi puteti scrie pe adresa marius@infomanu.net sau mp
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
LoveRules
Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003
Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Joi Oct 19, 2006 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta pe centura Laughing
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 5:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oficial nu cunosc sa existe vreo firma de acest gen ....neoficial ...cauta in continuare ..nu`se stie niciodata Smile

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este cel mai tare post asta Laughing))))))
numai asta nu se ceruse pe forum !
clubd
Experienced

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa ma gandeam si eu!

Ma mir ca nu am primit oferte, se pare ca nu au nevoie oameni de bani... Razz

Poate trebuia sa postez la locuri de munca!
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca stau pe forum hihi
alintm20
Aspirant

Data înscrierii: 12 Oct 2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cunosc eu anumite persoane in tg-jiu care ofera servici de genu, ce-a ce cauti tu, dama de companie,si pt ceva in plus poate sa ramana si peste noapte
nu dau nume ca e amica buna de-a mea si nu-mi permit sa ii murdaresc numele
si pt mitrutz = dk vrei o s o rog sa isi faca cont sa intre pe forum poate iti face si un servici Laughing
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Oct 20, 2006 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca tu crezi ca poate sa-mi faca mie un serviciu aducand-o pe forum..inseamna ca esti baiat smart..nici nu ma indoiam de inteligenta ta (a se citi haichiu-ul tau!)
alintm20
Aspirant

Data înscrierii: 12 Oct 2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Oct 21, 2006 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi pt insulta
nici tu nu esti prea smart ca sa zic in fata asa ..........
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 21, 2006 11:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei sa fii tratat ca atare nu-mi veni mie cu ironii de genul "poate iti face si un servici"
Daio
Crazy

Data înscrierii: 14 Mar 2004
Locație: Targu-jiu

MesajTrimis: Sâm Oct 21, 2006 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mitrutz .. nu inteleg unde vezi tu insulta la Alin .. Smile daca iti face un servici .. si mai e si mocca .... cine are de castigat ?! Smile Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 21, 2006 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti raspund prin "nu-ti raspund" ..stii f bine de ce
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

normal.. n-o paraseste mitrutz pe chani... hihi Twisted Evil
clubd
Experienced

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 2:14 pm    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

alintm20, daca iti este amica buna poate vrei sa o ajuti sa castige niste bani, ai putea sa o indrumi spre forum, sper sa nu fie scumpa!

a trecut sambata, dar poate data viitoare ma prinde iar dupa o saptamana aglomerata de lucru... sau poate cine stie imi vin mintile la cap si imi fac o relatie stabila Laughing Surprised
Sus
mmm73
Civilian

Data înscrierii: 25 Noi 2005
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 3:53 pm    Titlul subiectului: Re: dame de companie in Tg-Jiu? Răspunde cu citat (quote)

clubd a scris:
Salutare, ma duc sambata la o petrecere si fiind ocupat in ultima perioada nu am avut timp sa cunosc o fata pe care sa o pot invita sa vina cu mine (am cunoscut altele), si nici chef sa caut nu am... sunt c-am lenes de obicei Confused

Si ma intrebam daca in tg-Jiu sunt dame de companie, si nu ma refer la cele de pe centura... ma refer la fete mai stilate?

Exista o asemenea firma? sau daca stiti pe cineva? serviciu platit! ... ies bani

Salut ! nu stiu ce ai in cap de-i intrebi pe ceilalti care posteaza aici ? nu ti-ai dat seama inca ca sunt minori, ca inca se mai joaca cu Puta in nisip ? Am incercat si eu.
Sus
mmm73
Civilian

MesajTrimis: Lun Oct 30, 2006 4:12 pm    Titlul subiectului: Re: dame de companie in Tg-Jiu? Răspunde cu citat (quote)

clubd a scris:

salut ! incearca pe la taximetristi. ei mai au numere de telefon ale unor fetite. Incearca. daca gasesti sa-mi spui si mie. Multam
Sus
clubd
Experienced

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 8:56 am    Titlul subiectului: re Răspunde cu citat (quote)

eu am incercat ! Confused nu as vrea sa cred ca ce-i care posteaza aici sunt minori, cel putin stiu cativa dintre ei care cu siguranta nu sunt!

sa scot masina din service si o sa ma misc mai cu talent! Rolling Eyes
Sus
mmm73
Civilian

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 12:46 pm    Titlul subiectului: Re: re Răspunde cu citat (quote)

clubd a scris:
eu am incercat ! Confused nu as vrea sa cred ca ce-i care posteaza aici sunt minori, cel putin stiu cativa dintre ei care cu siguranta nu sunt!

sa scot masina din service si o sa ma misc mai cu talent! Rolling Eyes

Salut ! sunt minori ca si gandire. nu poti sa discuti cu ei. asta e. o sa mai creasca ei.
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Oct 31, 2006 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te rugam sa fii capitanul nostru !
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 5:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu dau nume ca e amica buna de-a mea si nu-mi permit sa ii murdaresc numele ....alin..nu ne lasi..hai te rog eu!
Klaus
Rookie

Data înscrierii: 14 Oct 2006
Locație: intre 2 orashe:)

MesajTrimis: Mie Noi 01, 2006 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar ma , dak gasiti sa puneti aici pe forum detaliile ca e super tare faza.cred ca exista dar nu cunosc.
alin dak tot e amika ta da-ne si noua nr ei. Laughing
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mmm73 "Salut ! nu stiu ce ai in cap de-i intrebi pe ceilalti care posteaza aici ? nu ti-ai dat seama inca ca sunt minori, ca inca se mai joaca cu Puta in nisip ? Am incercat si eu"..Te-ai sters la gura dupa ce ai postat pe forum???..vezi ca salivezi deja!!
Klaus
Rookie

Data înscrierii: 14 Oct 2006
Locație: intre 2 orashe:)

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lol:))
bengosu30
Aspirant

Data înscrierii: 22 Aug 2005
Locație: Baia de Fier, Gorj

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 2:18 pm    Titlul subiectului: Pe Dinicu Golescu in Bucuresti sunt cele mai tari Răspunde cu citat (quote)

Du-te in Bucuresti pe Dinicu Golescu. Nu ca le fac reclama dar acolo ai din ce alege. Dar du-te cu masina ca alea nu merg cu Baran-u sau Normandia...
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce motorizare ?
hihi
bengosu30
Aspirant

Data înscrierii: 22 Aug 2005
Locație: Baia de Fier, Gorj

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 2:52 pm    Titlul subiectului: E bun si-un Logan... Răspunde cu citat (quote)

Pai nu trebuie sa fie neaparat Mertzan sau BMW-u... Un Logan cu care sa o ridici pe duduia e suficient. Nu-s din alea cu pretentii. E ieftina "fisa"... Hai ca inchei aici subiectul, ca dup-aia ziceti ca fac reclama la femei... Si... mai intra minori pe forum... (Aia se duc la femei mai des ca unu' trecut de 30 ani... sti cum se zice pe la 50: 50 de ani trecutzi, dai din c** si zici ca f***)
Sus
Tannya
God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005
Locație: pe bloc.

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clubd asta ar fi trebuit u sa o postezi la locuri de munca. Laughing hai k ma ofer eu..cand mai ai nevoie. Laughing relatie strict profesionala! Laughing
kiss4_chris
Civilian

Data înscrierii: 02 Aug 2007
Locație: tg-jiu

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 6:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tannya a scris:
clubd asta ar fi trebuit u sa o postezi la locuri de munca. Laughing hai k ma ofer eu..cand mai ai nevoie. Laughing relatie strict profesionala! Laughing

am si eu nevoie Wink ce zici ma poti ajuta? Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca e vb de TAnnya..mai sunt locuri libere?Laughing
JaninAlexandra
Civilian

Data înscrierii: 12 Sep 2007

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marian ,daca platesti bine sa stii ca ma ofer si eu! Hahaha
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu