| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 72 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 5:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.superonline.ch/content/view/220/42/
Sper sa nu se supere mitrutz pe mine... _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;)
Ultima modificare efectuată de către ghigeanu la Mie Iun 06, 2007 5:48 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Iun 05, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand acela nu este un template, ci o tema ce apartine Rocket Theme pe platforma Joomla.
In calitate de Professional Member la RT pot folosi orice tema de cate ori
vreau pt un numar nelimitat de clienti. Resellingul este interzis prin contract.
Pt ca am lamurit problema sa continuam discutia... _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 72 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inregistrarea emisiunii "infinit Club Music" din 20 mai oferita spre download pe site a ramas singura? Parca trebuia sa mai fie cateva emisiuni de atunci. Sau a fost pusa doar asa...pentru publicitate  _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;) |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Momentan persoana din cadrul radioului care se ocupa de actualizare face asta in limita timpului disponibil.
S-a pus mai mult accentul pe stiri pana in prezent.
O sa fie anuntat sa faca upload si la emisiunile muzicale.
Ar trebui totusi sa remarcati ca pagina este actualizata zilnic si a fost facut un update cu toate editiile VDT la Infinit. _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
mandy God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005 Mesaje: 641 Locație: mama `reaqu
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sectiunea Top-uri ... e ca si cum n-ar exista, iar grila de programe presupun ca s-a mai schimbat din aprilie .. sau nu?
Ma chinui si eu sa aflu cum se numeste o melodie auzita la infinit acum vreo sapt. dar se pare ca no chance ... in cazul altor radiouri site-ul/forumul mi-ar fi fost de folos  _________________ forever not yours,
mendi |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Vin Iul 20, 2007 12:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Sectiunea topuri o sa fie on sapt viitoare. Ea a necesitat procurarea unei licente care nu a fost usor de achizitionat ..tranzactiil online spre Ro sunt mai greoaie..ca de..suntem din Ro.
Anyway..ideea este ca o sa poti asculta un intro (sau refrenul) fiecarei piese din top. _________________ Mitrut Stanoiu
|
| Sus |
|
 |
clubd Experienced

Data înscrierii: 08 Sep 2006 Mesaje: 103 Locație: Rovinari
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
in stanga sus, sunt niste titluri care urca in sus pe rand si care se suprapun am observat nu se poate face o reparatie  |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
|