| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
luckystar Aspirant

Data înscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 50
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:04 pm Titlul subiectului: foarte tare frl ... |
|
|
bai tata foarte tare frl asta... sa intrati pe situl lui sa vedeti care ”realizari” are baiatu... nu stiam ca situri ale unor comanii de renume national ex:(ultra pro) si chiar mondial (pepsi ) au fost facute de el... asa o fi dak si le asuma...  _________________ Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:55 pm Titlul subiectului: Re: foarte tare frl ... |
|
|
| luckystar a scris: | bai tata foarte tare frl asta... sa intrati pe situl lui sa vedeti care ”realizari” are baiatu... nu stiam ca situri ale unor comanii de renume national ex:(ultra pro) si chiar mondial (pepsi ) au fost facute de el... asa o fi dak si le asuma...  | ce chestie, daca se chema pepsi si au auzit in toate colturile lumii despre ei, inseamna ca o firma romaneasca nu se poate atinge de nici un proiect de site la ei (nici macar pentru reprezentanta in romania - care e tot o firma romaneasca).
Si din cate am vazut eu pe site la el acolo, a specificat la ce companie era angajat cand a lucrat la acele proiecte (nu ca le-a facut singur). _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend |
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 232 Locație: www.macosoft.ro
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa logica ta, Gabi, inseamna ca si eu as putea sa imi fac un site PERSONAL in care ca si PORTOFOLIU pot sa trec toate firmele mari (gen: PORSCHE, AUDI, PEPSI, COCA-COLA... etc.) sunt beneficiare ale serviciilor mele pentru ca lucrez la Antena1 si producem/difuzam spoturile lor.
Corect? _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa.. si ce este gresit in asta?
e site personal. ok..
ai lucrat la spoturile respective? da.. deci sunt in parte o realizare a ta? da...
ai specificat ca ai lucrat intr-o echipa din cadrul unei anumite firme cand ai participat la realizarea lor? da.. atunci, care e problema?
dupa logica ta, doar ce faci tu singur, la tine acasa, in baie sau in camara.. undeva singur.. fara frati, sotie, copii in preajma.. se cheama realizare personala? daca da, tu cu ce te lauzi?
| mariusc a scris: | | Dupa logica ta, Gabi, inseamna ca si eu as putea sa imi fac un site PERSONAL in care ca si PORTOFOLIU pot sa trec toate firmele mari (gen: PORSCHE, AUDI, PEPSI, COCA-COLA... etc.) sunt beneficiare ale serviciilor mele pentru ca lucrez la Antena1 si producem/difuzam spoturile lor. | Daca ai realizat tu sau o echipa din care ai facut si tu parte spoturile respective mi se pare absolut corect sa le treci in portofoliu. dar daca doar le difuzezi, nu.
Care varianta nu e pe placul logicii tale? _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca pun "Hai Romania" pe un spot cu Coca-Cola, atunci il pot trece la portofoliu? Ca doar am lucrat la el...
Ia intra tu aici http://silviu.runceanu.ro/home/ si apoi spune-mi unde apare ca a fost angajat la nu stiu ce firma pentru a face ceva anume pe siteul ala. Acolo apare "last project". Doar atat.
Siteul Primal Forge este realizat de XT Motion, si daca nu ma crezi intra pe siteul XT Motion sa vezi treaba asta.
Nu simt nevoia sa ma laud cu ce am facut eu, pentru ca asta poate sa observe lumea si singura.
Mai e un topic cu final de "asta e" cu sigle copiate. Asa ca lasa-ma cu originalitatea excesiva. _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mariusc a scris: | | Daca pun "Hai Romania" pe un spot cu Coca-Cola, atunci il pot trece la portofoliu? Ca doar am lucrat la el... | ce sa treci la portofoliu? Romania sau Coca-Cola? hai ca deja exagerezi doar petru a-ti sublinia punctul de vedere.
| mariusc a scris: | | Siteul Primal Forge este realizat de XT Motion, si daca nu ma crezi intra pe siteul XT Motion sa vezi treaba asta. | poate el a realizat anumite parti grafice din site-ul respectiv. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
|
| Sus |
|
 |
luckystar Aspirant

Data înscrierii: 21 Iul 2006 Mesaje: 50
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:24 pm Titlul subiectului: poate ca aici e vb de originalitate... |
|
|
dupa cate imi aduc aminte in acest topic era vb de originalitate...
adik ce ai conceput tu pe mintea ta si nu cum ar zice altii:
| Gary_Star a scris: |
doar ce faci tu singur, la tine acasa, in baie sau in camara.. undeva singur.. fara frati, sotie, copii in preajma.. se cheama realizare personala?
|
asta se cheama o LABA si nu reazlizare peronala
nu ca ai lucrat la o firma si ai primit o tema cu toate datele mura-n gura si tu nu ai facut altceva decat sa ti le asezi in pagina web.. ceea ce banuiesc ca si asta e foarte mult pt frl...
| Gary_Star a scris: |
poate el a realizat anumite parti grafice din site-ul respectiv.
|
asa si asta inseamna ca tre sa-si asume responsabilitatea pt intregul site?!?
Banuiesc ca dupa parerea unora: DA
Ce sai faci traim in Romanica... _________________ Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 6:09 pm Titlul subiectului: Re: poate ca aici e vb de originalitate... |
|
|
| luckystar a scris: | | nu ca ai lucrat la o firma si ai primit o tema cu toate datele mura-n gura si tu nu ai facut altceva decat sa ti le asezi in pagina web.. ceea ce banuiesc ca si asta e foarte mult pt frl... | Frl e GRAFICIAN, FOR GOD SAKE!
| luckystar a scris: | asa si asta inseamna ca tre sa-si asume responsabilitatea pt intregul site?!?
Banuiesc ca dupa parerea unora: DA | Pai ce, scria acolo ca EL A REALIZAT site-ul de la Pepsi? A lucrat, a creat layout/grafica/etc... ce, nu are voie sa si-l treaca la portofoliu? _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 8:48 am Titlul subiectului: Re: poate ca aici e vb de originalitate... |
|
|
| luckystar a scris: | dupa cate imi aduc aminte in acest topic era vb de originalitate...
adik ce ai conceput tu pe mintea ta si nu cum ar zice altii: | Gary_Star a scris: | | doar ce faci tu singur, la tine acasa, in baie sau in camara.. undeva singur.. fara frati, sotie, copii in preajma.. se cheama realizare personala? |
asta se cheama o LABA si nu reazlizare peronala | Daca vrei sa fi interesant, iti recomand sa citesti mai atent data viitoare. Ce am zis eu nu era o afirmatie, ci o intrebare (evident ironica) si nicidecum nu reprezinta parerea mea despre definitia realizarii personale.
| luckystar a scris: | | nu ca ai lucrat la o firma si ai primit o tema cu toate datele mura-n gura si tu nu ai facut altceva decat sa ti le asezi in pagina web.. ceea ce banuiesc ca si asta e foarte mult pt frl... | NU cred ca e corect sa emiti pareri personale referitoare la capacitatile profesionale ale celor pe care nu ii cunosti personal, pentru ca asta arata o suferficialitate si o ingamfare personala pe care nu cred ca vrei sa le etalezi.
| luckystar a scris: | | Ce sai faci traim in Romanica... | Perfect adevarat.. si asta inseamna ca trebuie sa criticam si sa gasim nod in papura la toti din jurul nostru.. ca doar asta e preocuparea noastra principala..
P.S. daca nu e prea mare deranjul, il rog pe luckystar si pe mariusc sa-si exprime parerea despre ce reprezinta o realizare personala prin cuvintele proprii si nu prin negarea afirmatiilor celorlalti. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
|
| Sus |
|
 |
frl Aspirant
Data înscrierii: 19 Mai 2005 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt facute de mine, la firmele la care am lucrat. scrie la fiecare proiect daca a fost facut direct cu clientul sau facute la firmele unde am lucrat.
ex: Pepsi si Men's Health ca si Credit Europe IMM sunt facute cand lucram la Avantaj Net. Primele 2 au fost online timp de 1 an(sau cam asa ceva, oricum in 2007) dupa care ca orice brand international si-au schimbat modul de promovare.
Orice firma din lumea asta te lasa sa iti pui lucrarile pe care le-ai facut cu conditia sa treci si ca lucrai la ei cand le-ai facut.
Drepturile de copyright nu imi apartin, dar sunt facute de mine, cum spunea si Claudiu, dunt graphic designer, nu sunt companie.
in legatura cu XT Motion, sunt freelancer pt ei si in acelasi timp f bun prieten.
pe unde am fost mi-au dat voie sa postez ce am lucrat la fiecare proiect, toti designeri din tara asta fac la fel.
ai lucrat, ai primit acordul de la angajator. esti ok 
Ultima modificare efectuată frl la Dum Iun 15, 2008 10:26 am, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Precizari:
Postul initial semnat luckystar este de fapt o continuare la subiectul legat de grafica si webdesign (probabil a postat aiurea nedandu-si seama ca a initiat un nou subiect).
Site-ul care face subiectul controversei mai sus amintite este http://silviu.runceanu.ro
Imi pare sincer rau (si asta o demonstreaza cele scrise mai sus) ca inca nu se face diferenta intre grafica unui site si siteul in sine, partea de layout / branding fiind doar o componenta a intregului proiect (alaturi de proiectare, stategie, implementare, rezolvarea erorilor etc). In calitate de senior designer la firmele la care a lucrat el isi poate asuma rezultatul muncii sale.
Asta se practica in toata lumea, mai ales ca a precizat si pentru ce firma a lucrat in momentul dezvoltarii unui anumit proiect. _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
frl Aspirant
Data înscrierii: 19 Mai 2005 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| mariusc a scris: |
Siteul Primal Forge este realizat de XT Motion, si daca nu ma crezi intra pe siteul XT Motion sa vezi treaba asta.
|
ca sa vezi...
http://www.xtmotion.com/about_us/ |
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Bine fratioare, dar cu sigla de la AT Labs cum ramane? Tot "asta e"? _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
|