| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
latyffa Civilian
Data înscrierii: 03 Oct 2007 Mesaje: 1 Locație: TIRGU JIU
|
Trimis: Mie Oct 03, 2007 3:35 pm Titlul subiectului: ghicitul pentru binele oamenilor |
|
|
Sint rominca.
Poestea mea:
Am fost un om obisnuit pina cind un vis mi-a schimbat viata. In somn am aflat ca pot prezice viitorul. Intr-o seara mi-a aparut in vis o femeie cu chip de inger care mi s-a adresat spunindu-mi cum nimeni nu a mai facut-o pina atunci.
Mi-a spus ca incepind cu dimineata zilei urmatoare voi sti sa ghicesc soarta intregii omeniri. De atunci pot sa ii prevad pe oameni inainte de ce li se poate intimpla: [color=red]boli, necazuri, suferinte, accidente, cumpene.
Multi oameni si-au dat seama ca de la acest vis am leac si pentru a face: ape pentru binele casei, pot aduce inapoi persoana iubita, spor in bani, intelegere, dragoste in familie si dezlegarea cununiilor. Multi oameni care imi calca pragul sint convinsi ca acest dar este de la DUMNEZEU si il voi purta peste timp, atita vreme cit mi-a fost dat...[/color][/b] _________________ Sint romanca.
In somn am aflat ca pot ghici viitorul.De atunci m-am hotarit sa-mi urmez destinul si sa ghicesc in cafea soarta tuturor celor care imi calca pragul.
Telefon: 0724356427 |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
hei...daca un inger ti s-a aratat in somn,inseamna ca darul tau purcede de la Dumnezeu,nu??Dumnezeu nu prea cere bani pentru serviciile prestate,desi in ultima vreme s-a cam lasat asteptat de omenire...ia sopteste-mi tu mie...tu doresti si niste dolarei sau niste lei sau niste euroi pentru serviciile tale prestate...ca doar sa ne ajute Dumnezeu nu???Daca imi ghicesti pe gratis ma bag si eu.  _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
vb cu ghicitul pe bani e deja "expirata"...deja sunt multi prea ,multi sarlatani de acest gen ..poate sunt rau ..dar din punctul meu de vedere a ghici pe bani e deja asemanator cu a cersi ... poate ma insel ...poate nu ... dar tot din punctul meu de vedere ...dumnezeu...budha...alah...iehova...sau cum vreti sa`i mai spuneti ...nu exista ...nu exista in forma in care il provaduie religiile actuale de pe pamant ...care toate ...absolut toate sunt facute pt. a controla omul....imi aduc aminte de un proverb de pe vremea romanilor ..."dezbina si cucereste"(divide et impera)...care adaptat mai tarziu de romani sau nu ...suna cam asa..."vrei sa ai un popor care ti`se supune orbeste ...distrugei credinta..."...ghicitul uni spun ca este un dar...alti spun ca il au din nastere...alti mint ca au acest dar ...dar in spatele acestor lucruri sta o singura chestie ....se numeste evolutie oameni buni ...
ps: parerea mea  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 244 Locație: 23August
|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 12:28 am Titlul subiectului: |
|