| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ahile Civilian
Data înscrierii: 29 Apr 2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: intrebarica |
|
|
nu stiu daca o sa imi raspunda cineva sau daca voi fi sau nu luat la misto dar...merita incercat
Am o prietena de vre-un an de zile aproape. Nu tineam prea mult la ea dar intr-o dimineata l-am visat pe tatal ei care decedase in urma cu ceva timp. M-am trezit altfel: parca ma indragostisem, aproape, de ea. eu cred ca mi-a facut ceva vraji impreuna cu maica-sa Cunoaste cineva ceva despre acest gen de vise? are rost sa apelez la o vrajitoare?
recent m-am despartit de ea dar acum nu-mi mai revin. ceva leacuri vrajitoresti? ori s-o aduca inapoi ori sa ma scape de apasarea de pe suflet
merci |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Dum Apr 29, 2007 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce te-ai despartit de ea? _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 413
|
Trimis: Lun Apr 30, 2007 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Cauta la madam vrajitoare rodica Eu cred ca trebuie sa te maturizezi ! _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Lun Apr 30, 2007 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | leacul este alta fata ! una la care sa tii nu numai sa stai langa ea!
 |
corect ... _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
chani Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005 Mesaje: 1039 Locație: lost inside
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 9:13 am Titlul subiectului: Re: intrebarica |
|
|
| ahile a scris: | nu stiu daca o sa imi raspunda cineva sau daca voi fi sau nu luat la misto dar...merita incercat
Am o prietena de vre-un an de zile aproape. Nu tineam prea mult la ea dar intr-o dimineata l-am visat pe tatal ei care decedase in urma cu ceva timp. M-am trezit altfel: parca ma indragostisem, aproape, de ea. eu cred ca mi-a facut ceva vraji impreuna cu maica-sa Cunoaste cineva ceva despre acest gen de vise? are rost sa apelez la o vrajitoare?
recent m-am despartit de ea dar acum nu-mi mai revin. ceva leacuri vrajitoresti? ori s-o aduca inapoi ori sa ma scape de apasarea de pe suflet
merci |
Cred ca tu tineai la ea insa ..majoritatea barbatilor nu arata acest lucru si poate ca nici nu stiu cum sa-l arate.
Intrebare:
In perioada cand tatal ei a decedat voi inca mai erati impreuna?
Si iti spun si de ce te intreb acest lucru.
Tu ai spus ca l-ai visat pe tatal ei decedat, poate atunci cand te-ai trezit acest lucru te-a impresionat. Te-a facut sa te gandesti la ea, la faptul ca a suferit foarte mult si poate inca sufera chiar daca nu se arata.
Nu stiu , poate ca acest lucru te-a facut sa te schimbi si sa o vezi cu alti ochi.
Cat despre vraji mama, nu cred chestiile astea. Hai sa fim seriosi !!!
Tu in acel moment ai deschis ochii si ti-ai dat seama ca e mai mult decat "tin la ea".
Ea poate s-a saturat de indiferenta si raceala ta ...ma gandesc si te-a parasit, iar tu ai ramas ASA ca sa nu zic alta chestie.
Nici un leac vrajitoresc ..cum spui tu , nu te va ajuta , doar timpul, atat.
Daca simti ca ai ceva pe suflet inseamna ca te simti vinovat cu ceva, incearca sa vb cu cineva care te intelege. Descarca-ti sufletul si recunoaste-ti greselile.
bye |
|
| Sus |
|
 |
robert0 Civilian
Data înscrierii: 09 Sep 2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 8:33 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
Omoarai toata familia ))))))))) lol )) |