Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

intrebarica

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Anxietate, fobii, panica, probleme psihice
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ahile
Civilian

Data înscrierii: 29 Apr 2007

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: intrebarica Răspunde cu citat (quote)

nu stiu daca o sa imi raspunda cineva sau daca voi fi sau nu luat la misto dar...merita incercat

Am o prietena de vre-un an de zile aproape. Nu tineam prea mult la ea dar intr-o dimineata l-am visat pe tatal ei care decedase in urma cu ceva timp. M-am trezit altfel: parca ma indragostisem, aproape, de ea. eu cred ca mi-a facut ceva vraji impreuna cu maica-sa Cunoaste cineva ceva despre acest gen de vise? are rost sa apelez la o vrajitoare?

recent m-am despartit de ea dar acum nu-mi mai revin. ceva leacuri vrajitoresti? ori s-o aduca inapoi ori sa ma scape de apasarea de pe suflet

merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce te-ai despartit de ea?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leacul este alta fata ! una la care sa tii nu numai sa stai langa ea!

Idea
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 1:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauta la madam vrajitoare rodica Laughing Eu cred ca trebuie sa te maturizezi !
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz a scris:
leacul este alta fata ! una la care sa tii nu numai sa stai langa ea!

Idea

corect ...Smile

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Vin Sep 21, 2007 9:13 am    Titlul subiectului: Re: intrebarica Răspunde cu citat (quote)

ahile a scris:
nu stiu daca o sa imi raspunda cineva sau daca voi fi sau nu luat la misto dar...merita incercat

Am o prietena de vre-un an de zile aproape. Nu tineam prea mult la ea dar intr-o dimineata l-am visat pe tatal ei care decedase in urma cu ceva timp. M-am trezit altfel: parca ma indragostisem, aproape, de ea. eu cred ca mi-a facut ceva vraji impreuna cu maica-sa Cunoaste cineva ceva despre acest gen de vise? are rost sa apelez la o vrajitoare?

recent m-am despartit de ea dar acum nu-mi mai revin. ceva leacuri vrajitoresti? ori s-o aduca inapoi ori sa ma scape de apasarea de pe suflet

merci

Cred ca tu tineai la ea insa ..majoritatea barbatilor nu arata acest lucru si poate ca nici nu stiu cum sa-l arate.

Intrebare:
In perioada cand tatal ei a decedat voi inca mai erati impreuna?

Si iti spun si de ce te intreb acest lucru.
Tu ai spus ca l-ai visat pe tatal ei decedat, poate atunci cand te-ai trezit acest lucru te-a impresionat. Te-a facut sa te gandesti la ea, la faptul ca a suferit foarte mult si poate inca sufera chiar daca nu se arata.
Nu stiu , poate ca acest lucru te-a facut sa te schimbi si sa o vezi cu alti ochi.
Cat despre vraji Laughing mama, nu cred chestiile astea. Hai sa fim seriosi !!!
Tu in acel moment ai deschis ochii si ti-ai dat seama ca e mai mult decat "tin la ea".
Ea poate s-a saturat de indiferenta si raceala ta ...ma gandesc si te-a parasit, iar tu ai ramas ASA Smile ca sa nu zic alta chestie.

Nici un leac vrajitoresc ..cum spui tu , nu te va ajuta , doar timpul, atat. Smile
Daca simti ca ai ceva pe suflet inseamna ca te simti vinovat cu ceva, incearca sa vb cu cineva care te intelege. Descarca-ti sufletul si recunoaste-ti greselile. Wink

bye
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
robert0
Civilian

Data înscrierii: 09 Sep 2007

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Omoarai toata familia Hahaha))))))))) lol Hahaha))
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2007 8:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exclamation

mda , raspunsul unui om civilizat Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Anxietate, fobii, panica, probleme psihice
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!