Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

luiza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
christofor.gr
Civilian

Data înscrierii: 22 Noi 2007
Locație: ATHENS HILTON

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 9:01 pm    Titlul subiectului: luiza Răspunde cu citat (quote)

am fost candva in Romania ca student si am iubit o fata care defapt era prima mea dragoste.Eram studenti in Timisoara si ea se numea maria-luiza si era din orasul vostru.Ne am despartit urat de tot e adevarat dar eu n am uitat o niciodata.N am mai auzit nimic de ea.Stiu ca a terminat ingner electronist in Bucuresti.Am terminat si eu,iar apoi am plecat.Am o slujba buna,am familia si un copil extraordinar dar nu gasesc liniste sufleteasca.VA ROG daca stie careva ce mai face luiza(am fotografiat-o),daca are copii etc.. sa mi trimita si mie un mail.Avea si un frate care cred ca e casatorit.Rog cine intelege ce inseamna prima dragoste sa ma ajute.MULTUMESC anticipat Crying or Very sad
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu ne dai putin mai multe detalii... Maria-Luiza pot fi f. multe persoane Smile
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nyl
Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Claudiule dectetivi sa ne facem!!!

Christofor.gr da mai multe detalii poze, comportament, ce ii placea.
poate o sa avem o pista.

eu as recomanda sa nu divortezi de nevasta daca ea e inca libera

www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
christofor.gr
Civilian

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 11:26 am    Titlul subiectului: luiza Răspunde cu citat (quote)

multumesc ca mi ati raspuns.Nu va cer sa va faceti detectivi dar intreb daca mai stie careva ce mai face luiza(interpretind vorba aia romaneasca "sa aud numai de bine") si nici sa divortez n am de ghind pt ca stiu foarte bine ca nimic nu va mai fi cum a fost (nu mai am 18 ani).Cat despre detalii cerute nu vreau sa fiu mai explicit ca s ar putea sa intervin in viata altora oameni si nu vreau.Singur lucru pe care pot sa va spun e ca numele ei de fata avea ceva TRIST.... .inca o data va multumesc ca mi ati oferit o parte din timpul vostru Smile
nyl
Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am intrebat prin lista mea de messenger ca poate o cunoaste cineva
o sa posteze pe forum dak o cunosc

(eu cred ca poate fii un gen de cautare precum cazul ELODIA. Eu cred ca s-ar putea sa fie profesoara la un liceu tehnic pe profil electric sau la o facultate tot pe acelasi profil dar mai probabil la un liceu)

www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Mar Dec 18, 2007 12:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti sugerez sa incerci ceva...
Exista un site care se numeste colegi.ro ... acolo, iti poti gasi fostii colegi de scoala, facultate, liceu, etc. Personal mi-am regasit multi dintre fostii colegi si banuiesc sa-ti fie de ajutor.. poate, cunoscand unii din fostii ei colegi, poti intra pe un fir bun.
bafta
Dita^
Rookie

Data înscrierii: 21 Iun 2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 21, 2007 3:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti sugerez sa-ti iei gandul.. e mai bine sa ramai cu amintirea aia frumoasa.. cine stie peste ce dai Ingrijorat
christofor.gr
Civilian

MesajTrimis: Vin Dec 21, 2007 7:21 pm    Titlul subiectului: luiza Răspunde cu citat (quote)

mumu, iti multumesc,am cautat acolo unde mi ai sugerat dar n am prea gasit nimic.In legatura cu cea spune Dita^,stiu ca s ar putea sa aiba dreptate.DAR atunci n ar mai avea sens sa organizam intilniri de 10 ani 20 de ani etc.In ori ce caz faptul ca dita^ e femeia ma face sa cred ca are dreptate din cauza ca femeile au instinct.Totusi sa mi permita s o invat si eu ceva.Am inatat,si am aplicat in viata mea , ca tot ce nu ma omoara ma face mai puternic!asta e partial adevarat.Tot ce nu ma omoara imi lasa o cicatrice, si de cate ma uit la ea imi aminteste cum unde si cand am obtinut o.Nu stiu daca eu sant anormal(nebun,mazochist etc) dar de cate ori se schimba vremea rana are grija sa faca simtita prezenta ei.Apropo,am picat alalta ieri in casa si mi am rupt 3 coaste.
Din acest motiv nu vin prea des la cabinet(unde am internet) si as vrea sa multumesc inca o data tuturora care mi au raspuns (nu ma asteptam ca sa fiu sincer) si sa urez la toate lumea un craciun fericit si multa multa sanatate!!!
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile ... Nu prea pot zice multe .. decat ... Smile ... si atat .. Sincer nu stiu ce cauta chestia asta pe forum Smile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
s_liliana
Civilian

Data înscrierii: 15 Noi 2007

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 9:36 pm    Titlul subiectului: luiza Răspunde cu citat (quote)

Cred ca o cunostiinta de-a mea o cunoaste pe Luiza ; numele de familie al ei incepe cumva cu Bor....?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!