| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
christofor.gr Civilian
Data înscrierii: 22 Noi 2007 Mesaje: 7 Locație: ATHENS HILTON
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:01 pm Titlul subiectului: luiza |
|
|
am fost candva in Romania ca student si am iubit o fata care defapt era prima mea dragoste.Eram studenti in Timisoara si ea se numea maria-luiza si era din orasul vostru.Ne am despartit urat de tot e adevarat dar eu n am uitat o niciodata.N am mai auzit nimic de ea.Stiu ca a terminat ingner electronist in Bucuresti.Am terminat si eu,iar apoi am plecat.Am o slujba buna,am familia si un copil extraordinar dar nu gasesc liniste sufleteasca.VA ROG daca stie careva ce mai face luiza(am fotografiat-o),daca are copii etc.. sa mi trimita si mie un mail.Avea si un frate care cred ca e casatorit.Rog cine intelege ce inseamna prima dragoste sa ma ajute.MULTUMESC anticipat  _________________ O PARTE DIN INIMA MEA A RAMAS IN ROMANIA |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1207 Locație: /dev/null
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ne dai putin mai multe detalii... Maria-Luiza pot fi f. multe persoane  _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 257 Locație: 23August
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Claudiule dectetivi sa ne facem!!!
Christofor.gr da mai multe detalii poze, comportament, ce ii placea.
poate o sa avem o pista.
eu as recomanda sa nu divortezi de nevasta daca ea e inca libera _________________
www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!! |
|
| Sus |
|
 |
christofor.gr Civilian
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 11:26 am Titlul subiectului: luiza |
|
|
multumesc ca mi ati raspuns.Nu va cer sa va faceti detectivi dar intreb daca mai stie careva ce mai face luiza(interpretind vorba aia romaneasca "sa aud numai de bine") si nici sa divortez n am de ghind pt ca stiu foarte bine ca nimic nu va mai fi cum a fost (nu mai am 18 ani).Cat despre detalii cerute nu vreau sa fiu mai explicit ca s ar putea sa intervin in viata altora oameni si nu vreau.Singur lucru pe care pot sa va spun e ca numele ei de fata avea ceva TRIST.... .inca o data va multumesc ca mi ati oferit o parte din timpul vostru  _________________ O PARTE DIN INIMA MEA A RAMAS IN ROMANIA |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 257 Locație: 23August
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
am intrebat prin lista mea de messenger ca poate o cunoaste cineva
o sa posteze pe forum dak o cunosc
(eu cred ca poate fii un gen de cautare precum cazul ELODIA. Eu cred ca s-ar putea sa fie profesoara la un liceu tehnic pe profil electric sau la o facultate tot pe acelasi profil dar mai probabil la un liceu) _________________
www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!! |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1698 Locație: IS
|
Trimis: Mar Dec 18, 2007 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
iti sugerez sa incerci ceva...
Exista un site care se numeste colegi.ro ... acolo, iti poti gasi fostii colegi de scoala, facultate, liceu, etc. Personal mi-am regasit multi dintre fostii colegi si banuiesc sa-ti fie de ajutor.. poate, cunoscand unii din fostii ei colegi, poti intra pe un fir bun.
bafta _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
Dita^ Rookie

Data înscrierii: 21 Iun 2007 Mesaje: 94 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 3:25 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti sugerez sa-ti iei gandul.. e mai bine sa ramai cu amintirea aia frumoasa.. cine stie peste ce dai  _________________ Don't try to understand me, just simply do the things I say!!! |
|
| Sus |
|
 |
christofor.gr Civilian
|
Trimis: Vin Dec 21, 2007 7:21 pm Titlul subiectului: luiza |
|
|
mumu, iti multumesc,am cautat acolo unde mi ai sugerat dar n am prea gasit nimic.In legatura cu cea spune Dita^,stiu ca s ar putea sa aiba dreptate.DAR atunci n ar mai avea sens sa organizam intilniri de 10 ani 20 de ani etc.In ori ce caz faptul ca dita^ e femeia ma face sa cred ca are dreptate din cauza ca femeile au instinct.Totusi sa mi permita s o invat si eu ceva.Am inatat,si am aplicat in viata mea , ca tot ce nu ma omoara ma face mai puternic!asta e partial adevarat.Tot ce nu ma omoara imi lasa o cicatrice, si de cate ma uit la ea imi aminteste cum unde si cand am obtinut o.Nu stiu daca eu sant anormal(nebun,mazochist etc) dar de cate ori se schimba vremea rana are grija sa faca simtita prezenta ei.Apropo,am picat alalta ieri in casa si mi am rupt 3 coaste.
Din acest motiv nu vin prea des la cabinet(unde am internet) si as vrea sa multumesc inca o data tuturora care mi au raspuns (nu ma asteptam ca sa fiu sincer) si sa urez la toate lumea un craciun fericit si multa multa sanatate!!! _________________ O PARTE DIN INIMA MEA A RAMAS IN ROMANIA |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005 Mesaje: 907 Locație: peste tot pe unde vreau
|
|
| Sus |
|
 |
s_liliana Civilian
Data înscrierii: 15 Noi 2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 9:36 pm Titlul subiectului: luiza |
|
|
| Cred ca o cunostiinta de-a mea o cunoaste pe Luiza ; numele de familie al ei incepe cumva cu Bor....? |
|
| Sus |
|
 |
|