Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

m-am intors printre cei "morti" .........

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alynutzu2000
Civilian

Data înscrierii: 02 Noi 2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 1:40 am    Titlul subiectului: m-am intors printre cei "morti" ......... Răspunde cu citat (quote)

cine te crezi frate, zmeul zemilor in tg-jiu,.......acum inteleg dc e asa de pustiu pe forum,a si faptul ca scriu asa e ca eu vreau sa scriu ca sa fac ......... ca tine sau chani(miha), sa se streseze si sa va f*t ceva neuroni dk aveti asa ceva....,apropo TG-JIU e un kkt de oras, sincer dk nu era sa fie lucrarile lui Brancusi,tg-jiu-ul era ca un sat de la tara cu drum de piatra ........un oras unde toate curvele unbla cu mosi, directori ajung simpli muncitori cu vb pusa undeva Very Happy ,un oras de retardati, cea ce sunte-ti si asta o sa ramaneti intodeauna,si apropo numai un poponar si manelist ar putea sa sa-si ia numele de brandi.
sa vedem ce poti sa imi faci sa ma bagi in spital, ori sa ma omori,
dk ma bagi in spital scap si ............dk ma omori, Laughing Laughing Laughing , cum am vazut moartea cu ochi acum 2 ani la propiu, o mai vad odata dar macar acum sa ma lasi sa-i cumpar ceva bere ca e moarta dupa heineken, dk esti destul de destept cum va crede-ti si sa prinde-ti ideea .......
si dupa numele topicului vreau si eu coliva,dar numai cu bombonele cu tip top
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand vii prin targu jiu sa ma anunti,vezi ca ai id-ul de messenger la profilul meu si vom stabili o ora de intalnire...si crede-ma moartea...va fi ceva usor pentru tine in cazul de fata..Wink
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 8:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

brandi Smile lasa-l , se vede ca e prost si in plus semnalizeaza Wink , ignora-l si vei vedea ca se va plictisi

Citat:
ca tine sau chani(miha), sa se streseze si sa va f*t ceva neuroni dk aveti asa ceva....,

alinutzule Smile pe mine nu ma stresezi baiatule , sincer mi-e mila de tine , pe cuvant .... Smile eu zic sa lasi amenintarile , nu te caracterizeaza .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mama.. iara se lua de oras Very Happy .. inca unu de fapt.. Smile
alytmeule... ceai ma ?!.. tu scri pe forumu asta doar din plictiseala ?. numai unul care are probleme serioase putea sa scrie asa ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aline... tu ai probleme mari baiatule... in ce comuna sau sat te-ai nascut tu?
daca ai avea cele mai elementare notiuni ...(nu de bun simt sau de logica) ci de gramatica, ti-ai dea probabil seama cat de ridicol esti cu posturile tale insa sunt convins ca nici notiunea de a fi ridicol nu ti-ai insusit-o.

Cred ca cea mai potrivita cariera pe care ai putea-o avea pe pamantul asta e de compozitor de manele. Eu zic sa te gandesti serios..
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu ; el e rocker
Sus
alynutzu2000
Civilian

Data înscrierii: 02 Noi 2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fxtech ai dreaptate frecventam si eu muzica asta acum ceva timp, si cred ca e timpu` sa mai dau si eu oochii cu prieteni mei de pe la "roma" si "tare" ...........oricum nu va intere pe voi ce muzica aascult eu.....mihaela poate inainte nu ma caracterizau amenintarile dar de ceva timp ma "TINE",si pt brandi, intreab-o pe InaFlor ce pot sa fac cu o persoana dk ma erveaza peste limita,sau pe adi, ca si-a luat aseara 3 usi in fata
...................
si o sa va fac o scanare de pe certificatu de nastere sa vedeti ca sunt nascut in orasul vostru de kkt Laughing
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 5:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing tare mai aline mai , apropo care adi si ce usi ?

sa stii ca nu dam doi bani pe amenintarile tale Smile mai pe scurt , eu cel putin nu dau doi lei pe amenintarile tale .
un sfat prietenesc Smile termina cu posturile astea de toata jena si incepe sa scrii si tu ceva care are sens.

o seara buna Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand..AHAHAHAHAHAAA..cu litere mari..Aline nene...esti de belea..pe bune..sa nu mai spui la nimeni unde te-ai nascut ca ne faci draq de rasu' curcilor..am citit posturile tale de la acest subiect...esti tare haios..cred ca razi si tu cand te vezi in oglinda este?Laughing
Buei fratilor..lasati omul sa mearga la Roma ca poate asa ii se mai aeriseste si lui creierul..aa..scuze..pardon..capul..ca nu cred ca in acest caz poate fi vorba de creier..si imi cer scuze persoanelor cu creier ca "mi-am permis" sa il includ si pe acest individ in aceasta categorie..pt moment..atat
Ah sa nu uit...AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:))))))))
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

= Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile Smile Smile Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing la faza cu scanarea Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
BTW care adi?!
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 7:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bah aline.. ma impresionezi sincer.. tu in fiecare post al tau vorbesti aiurea.. razna.. nu are nicio legatura cu ce se discuta pe aici.. bagi nume la misto in posturi.. sa vedem noi ca nush pe cine de pe forum cunosti tu .. ce sa pun..
mai lasa dreaq idioteniile astea si amenintarile pana nu o incurci grav prima data cand vii in tg-jiu! deja ai injurat si ai jignit prea multa lume.. nush ce tupeu si ce nesimtire pana la urma tre' sa ai sa ameninti in stanga si in dreapta ca nebunu' !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BRANDI
God like

MesajTrimis: Lun Noi 06, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alynutzu2000 a scris:
fxtech ai dreaptate frecventam si eu muzica asta acum ceva timp, si cred ca e timpu` sa mai dau si eu oochii cu prieteni mei de pe la "roma" si "tare" ...........oricum nu va intere pe voi ce muzica aascult eu.....mihaela poate inainte nu ma caracterizau amenintarile dar de ceva timp ma "TINE",si pt brandi, intreab-o pe InaFlor ce pot sa fac cu o persoana dk ma erveaza peste limita,sau pe adi, ca si-a luat aseara 3 usi in fata
...................
si o sa va fac o scanare de pe certificatu de nastere sa vedeti ca sunt nascut in orasul vostru de kkt Laughing

dar tu chiar crezi ca ma intereseaza ce fapte de vitejie ai facut??lasa dracului intimidarile baiete ca pe mine chiar nu ma impresioneaza asa ceva Wink,ce sa spun sunt o fire greu de impresionat si de intimidat...sunt chiar curios daca esti cum te anunti,dar ca sa-ti zic mai pe romaneste asa si rog persoanele cu cap sa-mi scuze expresia.
Bai aline...stii care-i faza???ca eu nu dau o flegma intreaga pe tine ma!
Aaa apropo,ca ma intrebai de la ce vine brandi,brandi e porecla numelui meu,de fapt o derivare a numelui meu..asa cum de la cosmin vine comi,de la alin vine ali..bla-bla bla..dar este grele pentru intelectul dumneavoastra!
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

shadafacap ciubarca obosita, pleaca vis urat, gata.. ai zis adio.. adio sa fie .. nu adio si-un sfert si juma .. pa

fleshcaitule

zici de targu-jiu ... visu' tau ciuby ( diminutiv la ciubarca ) ...
esti exilat in timisoara probabil .. si te dai mare ..
mare ce?! mare repetent ?? al 4-lea an in anul I si tu vii cu texte de astea ?! .. rushinica !!!

esti de catzavencu sa orbesc eu...

mincinos grupa mare... sau stai .. mincinos?!? ..prea mic cuvantul
traiesti in lumea ta virtuala si te astepti ca lumea sa te creada.
nu esti in stare sa legi 2 cuvinte si te dai mare rotofei ..

skizoidule.

p.s. nu o mai baga pe "inaflor" in discutiile tale. NU poti sa faci nimic, eventual ma calci pe mine prea mult pe nervi .. si asta nu-ti face bine...
p.p.s. scriu de la 15 minute de complex.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
alintm2k
Civilian

Data înscrierii: 07 Noi 2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK in primul rand da chiar nu aveam ce face si de aia m-am luat de voi, vreau sa-mi cer scuze in primul rand lui BRANDI,nu am stiut ca ala e numele tau real,si celorlanti

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
alintm2k
Civilian

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si pt domnul KIX (HORIA), nu dau chiar nimik pe InaFlor
poti sa o...... unde vrei, vad ca te-a prostit si pe tine si iai dat si ei contul tau, oricum sa revenim la ale noastre,
ce mai faci ce mai zici cand dai berea aia de demult . . . . .
ca sa stii, ca nu esti bine informat,numai stau in complex,acum ma respect si eu,dupa ce am storso pe ancutza de bani si un an de cautari, am gasit-o pe alta ca sa o storc de bani si stau si eu ca omu` la apt.
o sa-mi faca placere unele chesti din viitorul apropiat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in chirie la o baba hihi
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alin, am 2 intrebari pt tine:
1. care este parerea ta despre tine ? rog multe detalii aici
2. care crezi ca este parerea celorlalti depre tine ?

Rugaminte: nu mai scrie verbele la pers a doua plural cu "-ti" despartit da-o in masa de treaba ca faci si forumul de ras nu numai pe tine. De cate ori vrei sa ti se spuna ?

"vedeti" se scrie "vedeti" nu vede-ti etc...
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 2:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz..
tardiv cu gramatica...e deja la facultate si asta mi se pare cel mai grav
BRANDI
God like

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 7:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alintm2k a scris:
OK in primul rand da chiar nu aveam ce face si de aia m-am luat de voi, vreau sa-mi cer scuze in primul rand lui BRANDI,nu am stiut ca ala e numele tau real,si celorlanti

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

totusi eu tot vreau sa te cunosc..asemenea monument de prostie..imi pare rau s-o spun...dar trebuie macar sa fac o fotografie cu tine...cine stie cand se va naste inca unul ca tine...
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Offff viata meaaaa!!!Hahaha
irina05
Civilian

Data înscrierii: 12 Oct 2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alintm mama, de ce nu faci tu ceva bun cu viata ta? Asa de intunecate iti sunt zilele? Vezi ca sunt doctori psihologi sau psihiatrii de care vrei si poate iti dau un remediu. Idea Pacat ca pentru a da dovada ca ai putin respect pentru ceilalti nu sunt doctori si retete si nici din carti nu se invata daca intelegi cuvantul "carte".
Oricum ma astept din partea ta la cateva rautati avand in vedere cum vorbesti despre fetele cu care ai de impartit cate ceva, dar sa stii ca ma doare in .....................spatele garii . Din partea mea un cald salut precum cel din avatarul prietenului Brandi. Yupiii !

Iar pentru baietii de baieti din Targu Jiu Brava
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alintm2k
Civilian

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 2:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ruga incetati ma faceti sa mor de ras,nu vreu sa stiu parerea voastra despre mine, o stiu pe a mea despre tot forumul asta,adica Mr. Green si singura chestie e ca nu am ce face si vreau sa ma distrez si eu enervand lumea
apropo un Razz dulce lui irina si poate iti bag si tie in spatele guri ce ii bagam lui InaFlor sa nu te mai doara Laughing
mie somn asa ca pa pa.....mai vb noi Somnic[/quote]
Sus
BRANDI
God like

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 8:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alintm2k a scris:
Ruga incetati ma faceti sa mor de ras,nu vreu sa stiu parerea voastra despre mine, o stiu pe a mea despre tot forumul asta,adica Mr. Green si singura chestie e ca nu am ce face si vreau sa ma distrez si eu enervand lumea
apropo un Razz dulce lui irina si poate iti bag si tie in spatele guri ce ii bagam lui InaFlor sa nu te mai doara Laughing
mie somn asa ca pa pa.....mai vb noi Somnic
[/quote]

hei macar...sa ne bucuram c-a facut progrese...bine c-a scris inteligibil macar!
BRANDI
God like

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 8:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo sa stii ca eu nu m-am enervat pe parcursul "ciocnirilor" noastre...am fost nonsalant.
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Mie Noi 08, 2006 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:

o sa-mi faca placere unele chesti din viitorul apropiat

n-o mai freca la rece ca faci bataturi...

vei avea si tu sansa ta ..
"caci cei saraci cu duhu' vor stapanii imparatia cerului" ..

pentru moment daca tot o "freci" pe engleza:

"eject-yourself motha fooka stupid fook no-balls shitface fookin liar wind-spitter fantasy shit "

ps hai pa
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!