Used cars for sale from car dealers in Ireland

Descopera Muntele. Descopera Ranca

Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

mi-a spart cineva conturile

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
nyl
Crazy

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 10:34 pm    Titlul subiectului: mi-a spart cineva conturile Răspunde cu citat (quote)

vreau sa spun ca cineva mi-a spart parola la youtube, hi5, facebook

sunt sigur ca multi v-ati trezit injurati de pe conturile mele

imi cer scuze Mihai am vazut chat log-ul

www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
AViorel
Experienced

Data înscrierii: 15 Noi 2005
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca sa nu mai pui aceeasi parola la tot ce iti faci si verifica-ti conturile de yahoo ... sa nu le ai modificate ... si eventual pentru siguranta ta schimba-ti informatiile la ele
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Dum Feb 28, 2010 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exista metode de securitate pe yahoo si pe celelalte... nu stiu cum se aplica.. sunt stiute de hakeri... stie cineva?
bogdanvoicu23
Civilian

Data înscrierii: 19 Aug 2010

MesajTrimis: Joi Aug 19, 2010 5:02 pm    Titlul subiectului: parola yahoo Răspunde cu citat (quote)

scz pt deranj doar k nu stiu unde e forumul pt domeniul asta...acum 3 zile mi-am schimbat parola de la yahoo si am primit un mesage de la yahoo cum k mi-am schimbat parola sau ceva de genu era...asa k l-am sters si incepand cu ziua urmatoare nu ma mai puteam conecta si zicea k parola nu e buna si am incerkt amandoua parole crezand k prima ink nu a fost modifikta....am intrat acolo pe pagina lor unde sa imi pun data de nastere si celelalte intrebari kre le mai pun ei si la fel...zice k datele nu coincid...ma pote ajuta cineva?? deci, am pe adresa aia multe adrese kre imi tre neaparat...ma poate ajuta cineva ?? plzz...raman dator promit....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!