| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nyl Crazy

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 341 Locație: 23August
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 10:34 pm Titlul subiectului: mi-a spart cineva conturile |
|
|
vreau sa spun ca cineva mi-a spart parola la youtube, hi5, facebook
sunt sigur ca multi v-ati trezit injurati de pe conturile mele
imi cer scuze Mihai am vazut chat log-ul _________________
www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!! |
|
| Sus |
|
 |
AViorel Experienced

Data înscrierii: 15 Noi 2005 Mesaje: 117 Locație: Rovinari
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca sa nu mai pui aceeasi parola la tot ce iti faci si verifica-ti conturile de yahoo ... sa nu le ai modificate ... si eventual pentru siguranta ta schimba-ti informatiile la ele _________________ Welcome to The New World !!! |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1745 Locație: IS
|
Trimis: Dum Feb 28, 2010 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
exista metode de securitate pe yahoo si pe celelalte... nu stiu cum se aplica.. sunt stiute de hakeri... stie cineva? _________________
Toti ne nastem egali.... unii se nasc insa, mai egali decat altii... |
|
| Sus |
|
 |
bogdanvoicu23 Civilian
Data înscrierii: 19 Aug 2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Aug 19, 2010 5:02 pm Titlul subiectului: parola yahoo |
|
|
| scz pt deranj doar k nu stiu unde e forumul pt domeniul asta...acum 3 zile mi-am schimbat parola de la yahoo si am primit un mesage de la yahoo cum k mi-am schimbat parola sau ceva de genu era...asa k l-am sters si incepand cu ziua urmatoare nu ma mai puteam conecta si zicea k parola nu e buna si am incerkt amandoua parole crezand k prima ink nu a fost modifikta....am intrat acolo pe pagina lor unde sa imi pun data de nastere si celelalte intrebari kre le mai pun ei si la fel...zice k datele nu coincid...ma pote ajuta cineva?? deci, am pe adresa aia multe adrese kre imi tre neaparat...ma poate ajuta cineva ?? plzz...raman dator promit.... |
|
| Sus |
|
 |
|