| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Esti de acord cu introducerea manelelor in grila de programe a radioului Infinit ? |
| da, total acord |
|
18% |
[ 7 ] |
| nu, total dezacord |
|
47% |
[ 18 ] |
| imi este indiferent |
|
34% |
[ 13 ] |
|
| Voturi totale : 38 |
|
| Autor |
Mesaj |
nobody Aspirant
Data înscrierii: 18 Apr 2006 Mesaje: 33
|
Trimis: Dum Feb 25, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: noul post de radio? Infinit |
|
|
Proaspat lansat in eter pe 87,8 un nou post de radio pt ascultatorii din tgjiu si nu numai.Ce parere aveti? credeti ca o sa aduca vreo schimbare?ce sanse de reusita va avea?  |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
nobody Aspirant
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 12:30 am Titlul subiectului: wops |
|
|
poi m-am uitat dar cautam lucruri concludente...nu camuflate...star fm si omega in cadere .10x anywayz:D |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Infinit Fm emite..!!! _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
nobody Aspirant
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: lol |
|
|
| da..am...auzit:D |
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 72 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
E foarte prost aleasa frecventa...majoritatea radiourilor au scala de la 88mhz, asa cum are si al meu...deci...87.8 nu se poate prinde...o chestie la care nu s-au gandit...era destul spatiu liber intre 88 si 108. F multa lume nu are cum sa-l asculte. Ce se poate face in situatia asta? Va amintiti ca si radio tg-jiu si-a schimbat frecventa acum cativa ani tot din cauza asta... _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;) |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 532 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ghigeanu a scris: | | E foarte prost aleasa frecventa...majoritatea radiourilor au scala de la 88mhz, asa cum are si al meu...deci...87.8 nu se poate prinde...o chestie la care nu s-au gandit...era destul spatiu liber intre 88 si 108. F multa lume nu are cum sa-l asculte. Ce se poate face in situatia asta? Va amintiti ca si radio tg-jiu si-a schimbat frecventa acum cativa ani tot din cauza asta... |
[off-topic][joke] pai aia era mai ieftina ca era la "periferie"[/offtopic][/joke]
am semnalat si mitrutz si eu faptul ca in oras nu se prinde cum trebuie.. si daca il prinzi si ai un sunet mai "sanatos" nu o sa prea poti asculta ptr ca sunt prea multi basi si prea multe inalte... _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| ghigeanu a scris: | | E foarte prost aleasa frecventa...majoritatea radiourilor au scala de la 88mhz, asa cum are si al meu...deci...87.8 nu se poate prinde...o chestie la care nu s-au gandit...era destul spatiu liber intre 88 si 108. F multa lume nu are cum sa-l asculte. Ce se poate face in situatia asta? Va amintiti ca si radio tg-jiu si-a schimbat frecventa acum cativa ani tot din cauza asta... |
Dragul meu prieten..cred ca te-ai aruncat intr-o discutie care te cam depaseste..frecventele posturilor de radio nu se dau dupa bunul plac..eu vreau frcventa asta tu pe cealalta..se fac niste calculatii pt a nu se "pupa" cu frecventele ce exista deja...pt ca e posibil altfel ca undeva 2 frecvente sa se "pupe" si sa apara probleme..adica ceva de genul sa asculti intr-un anume loc..juma de piese de la Infinit si juma de la Omega..si nu cred ca ar fi prea pe placul tau..deci discutia asta gen "einstein"..e departe de realitate..in rest..toate bune!..
P.S..exista si aparate de radio performante.."Gloria" au trecut demult  _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Marian Stanoiu a scris: | | ghigeanu a scris: | | E foarte prost aleasa frecventa...majoritatea radiourilor au scala de la 88mhz, asa cum are si al meu...deci...87.8 nu se poate prinde...o chestie la care nu s-au gandit...era destul spatiu liber intre 88 si 108. F multa lume nu are cum sa-l asculte. Ce se poate face in situatia asta? Va amintiti ca si radio tg-jiu si-a schimbat frecventa acum cativa ani tot din cauza asta... |
Dragul meu prieten..cred ca te-ai aruncat intr-o discutie care te cam depaseste..frecventele posturilor de radio nu se dau dupa bunul plac..eu vreau frcventa asta tu pe cealalta..se fac niste calculatii pt a nu se "pupa" cu frecventele ce exista deja...pt ca e posibil altfel ca undeva 2 frecvente sa se "pupe" si sa apara probleme..adica ceva de genul sa asculti intr-un anume loc..juma de piese de la Infinit si juma de la Omega..si nu cred ca ar fi prea pe placul tau..deci discutia asta gen "einstein"..e departe de realitate..in rest..toate bune!..
P.S..exista si aparate de radio performante.."Gloria" au trecut demult  |
eeh si tu marian acum... nu-mi spune ca nu puteati lua una de genu 94.5 ca faceati interferente cu alt radio ptr da .. spre exemplu radio tg-jiu are 97.9 si radio romantic tg-jiu are 97.3 ... de aia exista quartz`u si stabilizatoarele de frecvente  _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
nobody Aspirant
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
hmm..ati deviat de la subiectul pe care il doream pt acest topic.too much technical stuff:P. vroiam parerea voastra ca simpli ascultatori.au trecut cateva zile de cand a inceput sa emita, ce parere aveti de structura si calitatea programelor. de muzica stiri..stuff like that  |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 72 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Mie Feb 28, 2007 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nene mareane, nu ai inteles nimic. Daca as avea gloria ar fi super bun k ala prinde. Astea mai noi nu prind decat itnre 88 si 108 mhz. Wink Deci eu n-o sa pot asculta niciodata acest post pe radiou' meu...app...cand va emite pe internet? Filosofule  _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Mar 03, 2007 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
e adevarat sunt unele radio casetofoane ale caror banda pleaca de la 88...
se lucreaza la pagina www.radioinfinit.ro _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Dum Mar 04, 2007 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
lasati si voi pe pagina aia un numar de telefon unde sa va sune...
sau puneti un form de trimitere a mesajelor.
ca am inceput sa primesc dedicatii pe mailul meu de contact de la pagina de hosting !
numai in gorj se poate intampla asa ceva !
ca sa nu mai zic ca au adaugat adresa mea de mess de pe www.happyhosting.ro si au inceput cu "pentru oana, gigel, ionel din novaci... etc"
Jesus ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Dum Mar 04, 2007 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
aahahhahahahhahhaha nu pot sa cred... _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Infinitfm@yahoo.com
Telefon fix (emisie) : 222003
Telefon pt sms-uri..(in cadrul programelor de dedicatii) : 0765/906447 _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1191 Locație: /dev/null
|
Trimis: Mie Mar 21, 2007 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mariene, vezi ca aveti adrese e-mail cu radioinfinit.ro.... Mai bine dai acele adrese... decat sa faci pe Yahoo! _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Claudiu...era vb despre mess..de aceea am facut acea adresa de yahoo...
De azi exista www.radioinfinit.ro _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine ca au ales culorie cat de cat in ton cu logo`ul
http://www.freewebsitetemplates.com/preview/template25/
oricum e free template`ul si nu cred ca vor avea probleme ca nu au pastrat niciun link spre autori... _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
calorifer Experienced

Data înscrierii: 30 Iul 2005 Mesaje: 126 Locație: dincolo de partea ailalta
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Cel de-al doilea aspect este cel legat de baza materială și aparatura de ultima generație, o investiție în conformitate cu normele europene care, este probabil unică în toată zona Olteniei, și care garantează sunetul de excepție al cel mai tânăr post de radio gorjean. |
ce ar fi sa angajati si o firma de web design buna, una care sa aiba oameni care nu pun 3 <head> -uri in pagina. _________________ I steal music off the internet. |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Mie Mar 28, 2007 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare rau sa spun asta public, dar personal sunt mai mult decat revoltat de prezenta in grila de programe a emisiunii "MANELE LA INFINIT".
E jenant ca nu exista un post de radio local care sa aiba o emisune specializata in muzica rock, jazz, clasica in schimb avem manele de la cei ce vor sa se impuna ca leaderi de piata.
Promovati fratilor incultura, chiciul, apropiati-va de turcisme ca oricum din Europa nu mai iesim ! Publicul trebuie educat, nu indobitocit si mai tare ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Mie Mar 28, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | Imi pare rau sa spun asta public, dar personal sunt mai mult decat revoltat de prezenta in grila de programe a emisiunii "MANELE LA INFINIT".
E jenant ca nu exista un post de radio local care sa aiba o emisune specializata in muzica rock, jazz, clasica in schimb avem manele de la cei ce vor sa se impuna ca leaderi de piata.
Promovati fratilor incultura, chiciul, apropiati-va de turcisme ca oricum din Europa nu mai iesim ! Publicul trebuie educat, nu indobitocit si mai tare ! |
Si la ce te asteptai? _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Mie Mar 28, 2007 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
tare sunt curios daca s-ar duce cineva sa propuna ca intr-o o seara pe saptamana sa fie emisiune cu muzica BUNA... folk.. rock si tot in acea seara sa prezentam oamenii de muzica ai gorjului, ar accepta _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Mie Mar 28, 2007 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
[gluma] folk e un gen subdivizat manelelor [/gluma]
pai normal ca nu mai e loc in grila de programe.. super incarcata....
oricum inca un motiv in plus sa nu ma regret ca nu prind postu asta la mine acasa... nici cu radio nici cu celalat radio nici cu telefonu mobil... cu nimic... decat in masina il prind.. si nici acolo tot timpu' _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005 Mesaje: 905 Locație: peste tot pe unde vreau
|
|
| Sus |
|
 |