Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

noul post de radio? Infinit
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Esti de acord cu introducerea manelelor in grila de programe a radioului Infinit ?
da, total acord
18%
 18%  [ 7 ]
nu, total dezacord
47%
 47%  [ 18 ]
imi este indiferent
34%
 34%  [ 13 ]
Voturi totale : 38

Autor Mesaj
nobody
Aspirant

Data înscrierii: 18 Apr 2006

MesajTrimis: Dum Feb 25, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: noul post de radio? Infinit Răspunde cu citat (quote)

Proaspat lansat in eter pe 87,8 un nou post de radio pt ascultatorii din tgjiu si nu numai.Ce parere aveti? Question credeti ca o sa aduca vreo schimbare?ce sanse de reusita va avea? Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-a mai discutat man Smile
u are late! Razz

http://forum.targujiu.net/viewtopic.php?t=2180&highlight=infinit

Ultima modificare efectuată de către FireEyes la Lun Feb 26, 2007 12:41 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
nobody
Aspirant

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 12:30 am    Titlul subiectului: wops Răspunde cu citat (quote)

poi m-am uitat dar cautam lucruri concludente...nu camuflate...star fm si omega in cadere mda .. mda .. Very Happy.10x anywayz:D
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru nimic Smile
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infinit Fm emite..!!!
nobody
Aspirant

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: lol Răspunde cu citat (quote)

da..am...auzit:D
Sus
ghigeanu
Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006
Locație: Prin zona....

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E foarte prost aleasa frecventa...majoritatea radiourilor au scala de la 88mhz, asa cum are si al meu...deci...87.8 nu se poate prinde...o chestie la care nu s-au gandit...era destul spatiu liber intre 88 si 108. F multa lume nu are cum sa-l asculte. Ce se poate face in situatia asta? Va amintiti ca si radio tg-jiu si-a schimbat frecventa acum cativa ani tot din cauza asta...
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Lun Feb 26, 2007 7:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ghigeanu a scris:
E foarte prost aleasa frecventa...majoritatea radiourilor au scala de la 88mhz, asa cum are si al meu...deci...87.8 nu se poate prinde...o chestie la care nu s-au gandit...era destul spatiu liber intre 88 si 108. F multa lume nu are cum sa-l asculte. Ce se poate face in situatia asta? Va amintiti ca si radio tg-jiu si-a schimbat frecventa acum cativa ani tot din cauza asta...

[off-topic][joke] pai aia era mai ieftina ca era la "periferie"[/offtopic][/joke]
am semnalat si mitrutz si eu faptul ca in oras nu se prinde cum trebuie.. si daca il prinzi si ai un sunet mai "sanatos" nu o sa prea poti asculta ptr ca sunt prea multi basi si prea multe inalte...

Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 12:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ghigeanu a scris:

Dragul meu prieten..cred ca te-ai aruncat intr-o discutie care te cam depaseste..frecventele posturilor de radio nu se dau dupa bunul plac..eu vreau frcventa asta tu pe cealalta..se fac niste calculatii pt a nu se "pupa" cu frecventele ce exista deja...pt ca e posibil altfel ca undeva 2 frecvente sa se "pupe" si sa apara probleme..adica ceva de genul sa asculti intr-un anume loc..juma de piese de la Infinit si juma de la Omega..si nu cred ca ar fi prea pe placul tau..deci discutia asta gen "einstein"..e departe de realitate..in rest..toate bune!..
P.S..exista si aparate de radio performante.."Gloria" au trecut demult Twisted Evil Twisted Evil Very Happy
PopeYe
God like

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marian Stanoiu a scris:
ghigeanu a scris:

Dragul meu prieten..cred ca te-ai aruncat intr-o discutie care te cam depaseste..frecventele posturilor de radio nu se dau dupa bunul plac..eu vreau frcventa asta tu pe cealalta..se fac niste calculatii pt a nu se "pupa" cu frecventele ce exista deja...pt ca e posibil altfel ca undeva 2 frecvente sa se "pupe" si sa apara probleme..adica ceva de genul sa asculti intr-un anume loc..juma de piese de la Infinit si juma de la Omega..si nu cred ca ar fi prea pe placul tau..deci discutia asta gen "einstein"..e departe de realitate..in rest..toate bune!..
P.S..exista si aparate de radio performante.."Gloria" au trecut demult Twisted Evil Twisted Evil Very Happy

eeh si tu marian acum... nu-mi spune ca nu puteati lua una de genu 94.5 ca faceati interferente cu alt radio ptr da .. spre exemplu radio tg-jiu are 97.9 si radio romantic tg-jiu are 97.3 ... de aia exista quartz`u si stabilizatoarele de frecvente Very Happy

Sus
nobody
Aspirant

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm..ati deviat de la subiectul pe care il doream pt acest topic.too much technical stuff:P. vroiam parerea voastra ca simpli ascultatori.au trecut cateva zile de cand a inceput sa emita, ce parere aveti de structura si calitatea programelor. de muzica stiri..stuff like that Wink
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in ce discutii tehnico-tactice deviati hihi
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

teoria frecventei Smile puhahaha
bai CNA, da ba si mie cu 3 mhz mai mult, ce esti asa kitros Laughing
ghigeanu
Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006
Locație: Prin zona....

MesajTrimis: Mie Feb 28, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nene mareane, nu ai inteles nimic. Daca as avea gloria ar fi super bun k ala prinde. Astea mai noi nu prind decat itnre 88 si 108 mhz. Wink Deci eu n-o sa pot asculta niciodata acest post pe radiou' meu...app...cand va emite pe internet? Filosofule Wink
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e adevarat sunt unele radio casetofoane ale caror banda pleaca de la 88...
se lucreaza la pagina www.radioinfinit.ro
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 9:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lasati si voi pe pagina aia un numar de telefon unde sa va sune...
sau puneti un form de trimitere a mesajelor.
ca am inceput sa primesc dedicatii pe mailul meu de contact de la pagina de hosting !
numai in gorj se poate intampla asa ceva !
ca sa nu mai zic ca au adaugat adresa mea de mess de pe www.happyhosting.ro si au inceput cu "pentru oana, gigel, ionel din novaci... etc"

Jesus !
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru vrajitoarea noastra nicio dedicatie?
PopeYe
God like

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hahaha aahahhahahahhahhaha nu pot sa cred...

Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infinitfm@yahoo.com
Telefon fix (emisie) : 222003
Telefon pt sms-uri..(in cadrul programelor de dedicatii) : 0765/906447
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Mie Mar 21, 2007 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mariene, vezi ca aveti adrese e-mail cu radioinfinit.ro.... Mai bine dai acele adrese... decat sa faci pe Yahoo!
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Claudiu...era vb despre mess..de aceea am facut acea adresa de yahoo...
De azi exista www.radioinfinit.ro
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Pagina noastra este încă în lucru.
Vă mulțumim pentru vizită.

PopeYe
God like

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine ca au ales culorie cat de cat in ton cu logo`ul
http://www.freewebsitetemplates.com/preview/template25/
oricum e free template`ul si nu cred ca vor avea probleme ca nu au pastrat niciun link spre autori...

Sus
calorifer
Experienced

Data înscrierii: 30 Iul 2005
Locație: dincolo de partea ailalta

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Cel de-al doilea aspect este cel legat de baza materială și aparatura de ultima generație, o investiție în conformitate cu normele europene care, este probabil unică în toată zona Olteniei, și care garantează sunetul de excepție al cel mai tânăr post de radio gorjean.

ce ar fi sa angajati si o firma de web design buna, una care sa aiba oameni care nu pun 3 <head> -uri in pagina.
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi pare rau sa spun asta public, dar personal sunt mai mult decat revoltat de prezenta in grila de programe a emisiunii "MANELE LA INFINIT".

E jenant ca nu exista un post de radio local care sa aiba o emisune specializata in muzica rock, jazz, clasica in schimb avem manele de la cei ce vor sa se impuna ca leaderi de piata.

Promovati fratilor incultura, chiciul, apropiati-va de turcisme ca oricum din Europa nu mai iesim ! Publicul trebuie educat, nu indobitocit si mai tare !
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz a scris:
Imi pare rau sa spun asta public, dar personal sunt mai mult decat revoltat de prezenta in grila de programe a emisiunii "MANELE LA INFINIT".

E jenant ca nu exista un post de radio local care sa aiba o emisune specializata in muzica rock, jazz, clasica in schimb avem manele de la cei ce vor sa se impuna ca leaderi de piata.

Promovati fratilor incultura, chiciul, apropiati-va de turcisme ca oricum din Europa nu mai iesim ! Publicul trebuie educat, nu indobitocit si mai tare !

Si la ce te asteptai?
PopeYe
God like

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tare sunt curios daca s-ar duce cineva sa propuna ca intr-o o seara pe saptamana sa fie emisiune cu muzica BUNA... folk.. rock si tot in acea seara sa prezentam oamenii de muzica ai gorjului, ar accepta

Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ai popeYe ? ce e ala folk ?

de valoare, tovarasi si bani ai auzit ?
PopeYe
God like

MesajTrimis: Mie Mar 28, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[gluma] folk e un gen subdivizat manelelor [/gluma]
pai normal ca nu mai e loc in grila de programe.. super incarcata....
oricum inca un motiv in plus sa nu ma regret ca nu prind postu asta la mine acasa... nici cu radio nici cu celalat radio nici cu telefonu mobil... cu nimic... decat in masina il prind.. si nici acolo tot timpu'

Sus
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu daca as auzi manele pe un post de radio, sincer nu as mai asculta niciodata acel post.
manele nu isi au locul la radio
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu