Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

pandurii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
perropuntaso
Civilian

Data înscrierii: 23 Iul 2005
Locație: canal #pandurii

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 2:39 pm    Titlul subiectului: pandurii Răspunde cu citat (quote)

oameni buni...facem si noi un site pentru canalul de mirc #pandurii ...daca aveti poze cu echipa,galeria ,stadionul trimite-ti si voi cateva copii la urmatoarea adresa de mail pandurii@gmail.com sau visit:
http://www.pandurii.tk Razz okas mc mult astept mailuri dac aveti chef LOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 7:10 pm    Titlul subiectului: Re: pandurii Răspunde cu citat (quote)

perropuntaso a scris:
oameni buni...facem si noi un site pentru canalul de mirc #pandurii ...daca aveti poze cu echipa,galeria ,stadionul trimite-ti si voi cateva copii la urmatoarea adresa de mail pandurii@gmail.com sau visit:
http://www.pandurii.tk Razz okas mc mult astept mailuri dac aveti chef LOL

Pandurii isi face mai site !!! Au pozele, au tot materialul, si o sa apara in curand. Ce sa faci cu enjdemii de siteuri cu pandurii??? Unu al echipei si atat ! Cred ca e de ajuns.
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, si vor intra pe el numai cine o sa stie Smile adica prea putine pers.

din google mai putin pentru ca vor avea nevoie de linkuri, preferabil cu anchor "pandurii"

cine face siteul?
tot o firma in genul primariei tgjiu si va iesi un mare "site" ?

sunt curios si astept cu interes!
perropuntaso
Civilian

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pandurii isi face mai site !!! Au pozele, au tot materialul, si o sa apara in curand. Ce sa faci cu enjdemii de siteuri cu pandurii??? Unu al echipei si atat ! Cred ca e de ajuns.

saurian ...e bine ca isi fac site dar eu nu la asta ma refeream cand am deschis subiectul!
Sus
perropuntaso
Civilian

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FireEyes a scris:
da, si vor intra pe el numai cine o sa stie Smile adica prea putine pers.

din google mai putin pentru ca vor avea nevoie de linkuri, preferabil cu anchor "pandurii"

cine face siteul?
tot o firma in genul primariei tgjiu si va iesi un mare "site" ?

sunt curios si astept cu interes!

cred ca o sa fie www.pandurii.ro am vazut ca s-a cumparat domeniul...
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca s-au miscat altii mai repede Laughing
Asa ca varianta pandurii.ro pica:P

Domeiul a fost cumparat deja pe 15 Iunie Razz

domain-name: pandurii.ro
description: S.C. EPLANET S.R.L.
description: Str. PRINCIPATELE UNITE 14

description: DOLJ
description: CRAIOVA
description: RO
description: Postal Code: 1100
description: Phone: +4051198399
description: Email: Daniel@elinuspro.com, fbogdanv@yahoo.com
description: Registration/ID Number: J16/326/2000
description: Fiscal Code: 13126818
admin-contact: DS528-ROTLD
technical-contact: RT34-ROTLD
zone-contact: DS528-ROTLD
billing-contact: RT34-ROTLD
nameserver: ns1.itconcept.ro 81.180.136.11
nameserver: ns2.itconcept.ro 81.180.136.20

info: Registered via Romarg
info: Register your .ro domain names at http://www.rotld.ro/
info: object maintained by ro.rnc local registry
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20050615
updated: ionut@rnc.ro 20050615
source: ROTLD
application-date: 20050615
domain-status: active
registration-date: 20050615
perropuntaso
Civilian

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FyreEays .. Razz eu am vazut numai ca este cumparat domeniul nu si de cine este luat ...daca conducerea clubului se misca greu sau nu se prea misca asta e sa si faca cu fcpandurii.ro sau panduriifc.ro asta e...merci pt inf ...Very Happy
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Iul 23, 2005 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

perropuntaso a scris:
FyreEays .. Razz eu am vazut numai ca este cumparat domeniul nu si de cine este luat

1.Tu ai fost atent la ce am boldit eu ? Mai arunca odata o privire si vei vedea de cine a fost cumparat.

2.Acest domeniu consider ca a fost luat special inainte in scopul recomercializarii lui.

3.Pandurii nu au statut de FC ci de CS din ce stiu eu. Este posibil sa ma insel.
perropuntaso
Civilian

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2005 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lol FireEyes ai dreptate nu au statut de societate comerciala...ai dreptate ...in fine cand o sa si faca propriul site o sa-l aflam atunci si o sa-l postam si pe aici pana atunci mai este valabil asta http://www.pandurii.tk chiar daca e facut de incepatori dar merge ...l-am inscris in trafic.ro si statistici.ro asteptam mail si de la top100.ro ...sa ne confirme apropbarea... intrati si orice idee pentru site da-ti un mail pandurii@gmail.com
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2005 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LOL LOL LOL

Pandurii mai are un site, nu-l mai stiu ca era prost facut si nu m-a prea interesat. Dar am mai auzit si pe altii ca au facut site-uri cu pandurii pe .tk, pe go si asa mai departe...

Mai, de ce nu sta lumea linistita?

In fine, treaba lor. Din cate am inteles au cumparat domeniul ala, asa ca in curand o sa apara si site-ul. Sper numai sa nu se ofere primaria tg-jiu sa-l faca....
perropuntaso
Civilian

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2005 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saurian tu ai ce ai cu oameni aia de la primarie ...ce ti-au facut...lasa-i sa faca site ul daca asta le este munca...trebuie sa traiasca si ei din ceva...
daca te referi la pandurii.ro nu este domeniul lor...am discutat mai sus ..daca il afli sa ni-l dai si noua...Razz ok
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Iul 28, 2005 10:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

perropuntaso a scris:
saurian tu ai ce ai cu oameni aia de la primarie ...ce ti-au facut...lasa-i sa faca site ul daca asta le este munca...trebuie sa traiasca si ei din ceva...
daca te referi la pandurii.ro nu este domeniul lor...am discutat mai sus ..daca il afli sa ni-l dai si noua...Razz ok

1. nu am incredere in oamenii de la primarie. Tu ai pune niste zidari sa-ti faca instalatia electrica? Sau niste muncitori la salubritate sa-ti faca o casa?
2. Am spus ca am inteles ca cei de la pandurii au cumparat domeniul de la cei ce-l cumparasera deja (sper ca acum ai inteles)
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Joi Iul 28, 2005 10:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma, Pandurii sunt sub vreun statut juridic? Club sportiv, asociatie, fotbal club, ceva?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
perropuntaso
Civilian

MesajTrimis: Joi Iul 28, 2005 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saurian acuma te-am inteles foarte bine...Razz ce sa zic ...am vazut siteul www.targujiu.ro si daca ala e facut de oameni de la salubritate nue e rau Laughing dar nu se ridica la cerintele cum ar trebui sa aiba un oras o pagina web care il reprezinta...poate ca site ul pandurilor daca o sa-l faca tot ei se vor gandi la un design mai fotbalistic ceva mai dragut....etc...

Claudiu din cate stiu eu Clubul Pandurii Targu Jiu are statut de Club Sportiv C.S si tre sa fie licentiat in toate drepturile ...mai ales ca acuma or sa organizeze competitii la nivelul Diviziei A ...nu le am eu cu dreptul...!
Sus
Chuy
Civilian

Data înscrierii: 12 Mai 2006
Locație: Targu Jiu

MesajTrimis: Vin Mai 12, 2006 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Site-ul oficial al echipei pandurii este: www.pandurii-tg-jiu.ro (numele a fost ales de cei din conducerea clubului). Nu este finalizat deoarece responsabili clublui nu au trimis toate materialele (organizare proasta). Totusi exista un forum interesant pe care se poate discuta liber despre Pandurii si nu numai.

www.pandurii-tg-jiu.ro/forum
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!