| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
perropuntaso Civilian

Data înscrierii: 23 Iul 2005 Mesaje: 11 Locație: canal #pandurii
|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 2:39 pm Titlul subiectului: pandurii |
|
|
oameni buni...facem si noi un site pentru canalul de mirc #pandurii ...daca aveti poze cu echipa,galeria ,stadionul trimite-ti si voi cateva copii la urmatoarea adresa de mail pandurii@gmail.com sau visit:
http://www.pandurii.tk okas mc mult astept mailuri dac aveti chef  |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 7:10 pm Titlul subiectului: Re: pandurii |
|
|
| perropuntaso a scris: | oameni buni...facem si noi un site pentru canalul de mirc #pandurii ...daca aveti poze cu echipa,galeria ,stadionul trimite-ti si voi cateva copii la urmatoarea adresa de mail pandurii@gmail.com sau visit:
http://www.pandurii.tk okas mc mult astept mailuri dac aveti chef  |
Pandurii isi face mai site !!! Au pozele, au tot materialul, si o sa apara in curand. Ce sa faci cu enjdemii de siteuri cu pandurii??? Unu al echipei si atat ! Cred ca e de ajuns. _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, si vor intra pe el numai cine o sa stie adica prea putine pers.
din google mai putin pentru ca vor avea nevoie de linkuri, preferabil cu anchor "pandurii"
cine face siteul?
tot o firma in genul primariei tgjiu si va iesi un mare "site" ?
sunt curios si astept cu interes! _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pandurii isi face mai site !!! Au pozele, au tot materialul, si o sa apara in curand. Ce sa faci cu enjdemii de siteuri cu pandurii??? Unu al echipei si atat ! Cred ca e de ajuns.
saurian ...e bine ca isi fac site dar eu nu la asta ma refeream cand am deschis subiectul! |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| FireEyes a scris: | da, si vor intra pe el numai cine o sa stie adica prea putine pers.
din google mai putin pentru ca vor avea nevoie de linkuri, preferabil cu anchor "pandurii"
cine face siteul?
tot o firma in genul primariei tgjiu si va iesi un mare "site" ?
sunt curios si astept cu interes! |
cred ca o sa fie www.pandurii.ro am vazut ca s-a cumparat domeniul... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca s-au miscat altii mai repede
Asa ca varianta pandurii.ro pica:P
Domeiul a fost cumparat deja pe 15 Iunie
domain-name: pandurii.ro
description: S.C. EPLANET S.R.L.
description: Str. PRINCIPATELE UNITE 14
description: DOLJ
description: CRAIOVA
description: RO
description: Postal Code: 1100
description: Phone: +4051198399
description: Email: Daniel@elinuspro.com, fbogdanv@yahoo.com
description: Registration/ID Number: J16/326/2000
description: Fiscal Code: 13126818
admin-contact: DS528-ROTLD
technical-contact: RT34-ROTLD
zone-contact: DS528-ROTLD
billing-contact: RT34-ROTLD
nameserver: ns1.itconcept.ro 81.180.136.11
nameserver: ns2.itconcept.ro 81.180.136.20
info: Registered via Romarg
info: Register your .ro domain names at http://www.rotld.ro/
info: object maintained by ro.rnc local registry
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20050615
updated: ionut@rnc.ro 20050615
source: ROTLD
application-date: 20050615
domain-status: active
registration-date: 20050615 _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
FyreEays .. eu am vazut numai ca este cumparat domeniul nu si de cine este luat ...daca conducerea clubului se misca greu sau nu se prea misca asta e sa si faca cu fcpandurii.ro sau panduriifc.ro asta e...merci pt inf ... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| perropuntaso a scris: | FyreEays .. eu am vazut numai ca este cumparat domeniul nu si de cine este luat |
1.Tu ai fost atent la ce am boldit eu ? Mai arunca odata o privire si vei vedea de cine a fost cumparat.
2.Acest domeniu consider ca a fost luat special inainte in scopul recomercializarii lui.
3.Pandurii nu au statut de FC ci de CS din ce stiu eu. Este posibil sa ma insel. _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Mie Iul 27, 2005 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| lol FireEyes ai dreptate nu au statut de societate comerciala...ai dreptate ...in fine cand o sa si faca propriul site o sa-l aflam atunci si o sa-l postam si pe aici pana atunci mai este valabil asta http://www.pandurii.tk chiar daca e facut de incepatori dar merge ...l-am inscris in trafic.ro si statistici.ro asteptam mail si de la top100.ro ...sa ne confirme apropbarea... intrati si orice idee pentru site da-ti un mail pandurii@gmail.com |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Mie Iul 27, 2005 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pandurii mai are un site, nu-l mai stiu ca era prost facut si nu m-a prea interesat. Dar am mai auzit si pe altii ca au facut site-uri cu pandurii pe .tk, pe go si asa mai departe...
Mai, de ce nu sta lumea linistita?
In fine, treaba lor. Din cate am inteles au cumparat domeniul ala, asa ca in curand o sa apara si site-ul. Sper numai sa nu se ofere primaria tg-jiu sa-l faca.... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Mie Iul 27, 2005 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
saurian tu ai ce ai cu oameni aia de la primarie ...ce ti-au facut...lasa-i sa faca site ul daca asta le este munca...trebuie sa traiasca si ei din ceva...
daca te referi la pandurii.ro nu este domeniul lor...am discutat mai sus ..daca il afli sa ni-l dai si noua... ok |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Joi Iul 28, 2005 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| perropuntaso a scris: | saurian tu ai ce ai cu oameni aia de la primarie ...ce ti-au facut...lasa-i sa faca site ul daca asta le este munca...trebuie sa traiasca si ei din ceva...
daca te referi la pandurii.ro nu este domeniul lor...am discutat mai sus ..daca il afli sa ni-l dai si noua... ok |
1. nu am incredere in oamenii de la primarie. Tu ai pune niste zidari sa-ti faca instalatia electrica? Sau niste muncitori la salubritate sa-ti faca o casa?
2. Am spus ca am inteles ca cei de la pandurii au cumparat domeniul de la cei ce-l cumparasera deja (sper ca acum ai inteles) _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1191 Locație: /dev/null
|
Trimis: Joi Iul 28, 2005 10:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma, Pandurii sunt sub vreun statut juridic? Club sportiv, asociatie, fotbal club, ceva? _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Joi Iul 28, 2005 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
saurian acuma te-am inteles foarte bine... ce sa zic ...am vazut siteul www.targujiu.ro si daca ala e facut de oameni de la salubritate nue e rau dar nu se ridica la cerintele cum ar trebui sa aiba un oras o pagina web care il reprezinta...poate ca site ul pandurilor daca o sa-l faca tot ei se vor gandi la un design mai fotbalistic ceva mai dragut....etc...
Claudiu din cate stiu eu Clubul Pandurii Targu Jiu are statut de Club Sportiv C.S si tre sa fie licentiat in toate drepturile ...mai ales ca acuma or sa organizeze competitii la nivelul Diviziei A ...nu le am eu cu dreptul...! |
|
| Sus |
|
 |
Chuy Civilian
Data înscrierii: 12 Mai 2006 Mesaje: 5 Locație: Targu Jiu
|
Trimis: Vin Mai 12, 2006 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Site-ul oficial al echipei pandurii este: www.pandurii-tg-jiu.ro (numele a fost ales de cei din conducerea clubului). Nu este finalizat deoarece responsabili clublui nu au trimis toate materialele (organizare proasta). Totusi exista un forum interesant pe care se poate discuta liber despre Pandurii si nu numai.
www.pandurii-tg-jiu.ro/forum _________________ Chuy__ www.pandurii-tg-jiu.ro/forum |
|
| Sus |
|
 |
|