Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

sugestii si mesaje si de ce nu stiri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Noutăți
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
antena1tgjiu
Civilian

Data înscrierii: 05 Iul 2007

MesajTrimis: Joi Iul 05, 2007 1:41 pm    Titlul subiectului: sugestii si mesaje si de ce nu stiri Răspunde cu citat (quote)

Este normal sa mai treci cu vederea anumite lucruri find luat de valul evenimentelor,ne bazam si pe dumneavoastra cei care vizitati acest forum si nu uitati sa ne aduceti aminte atunci cind trecem cu vederea anumite lucruri sau evenimente.
Putem crea impreuna stirile locale si cele nationale,este important pentru noi sa stim ce doriti sa vedeti pe postul nostru.
Nu ezitati sa anuntati atunci cind aflati despre un eveniment sau atunci cind un functionar public nu-si face datoria asa cum trebuie numai impreuna putem indrepta ceva.Acum puteti descarca imagin surprinse pe telefon sau camera pe situl www.antena1tgjiu.ro
Ne bazam si pe ajutorul dumneavoastra
Si sa auzim numai de bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lupul_alb
Civilian

Data înscrierii: 06 Iul 2007

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: o sugestie Răspunde cu citat (quote)

o sugestie: rubrica meteo a postului dvs. central este reusita . Din diverse motive exista oameni pentru care este foarte importanta ( si pentru altii , nu putini , este destul de importanta) Dumneavoastra intrati cu reclamele postului local peste acea rubrica din "Observator" . din aceasta cauza exista destule persoane care prefera sa urmareasca stirile la o televiziune concurenta.
Parerea mea este ca pentru patronii dvs e mai importanta audienta la " observator" decat publicitatea locala ,( din motive politice ,sunt convins) .
poate gasiti o solutie .

P.S. : imi pare rau ca incep postarile la acest subiect cu o critica , dar am si motive sa scriu de bine , si o voi face , curand.
Cu stima !
antena1tgjiu
Civilian

Data înscrierii: 05 Iul 2007

MesajTrimis: Joi Iul 12, 2007 2:04 pm    Titlul subiectului: Raspuns lupul_alb Răspunde cu citat (quote)

Observatia dumneavoastra ete pertinenta si nu sunteti singurul care ne spuneti acest lucru,insa suntem 24 de studiouri locale in tara pentru a supravietui avem nevoie de spatiu publicitar.
Dupa cum ati putut observa grila noastra de program local este foarte restrinsa iar daca am realiza emisiuni intre 10-00 si 11.00 de dimineata in acel spatiu nimenii nu ar vinde publicitate si de aceea a fost luata aceasta decizie de a da si studiourilor locale 2-3 minute in spatiul prime -time.
Producatorii de la Bucuresti nu au agreat aceasta idee insa departamentul teritoriu sa justificat foarte bine si a obtinut spatiile necesare supravietuiri independent pe plan local.Nu trebiue uitat ca studiourile locale sunt cele care furnizeaza cele mai multe stir pentru toate jurnalele atit pentru Antena1 cit si pentru Antena 3.
Sper ca intelegeti ca este doar o strategie economica si nu politica.
Si cum spuneati ca veti mai intra pe forumul nostru si cu alte lucruri mai bune va asteptam cu drag!
Sus
mihu
Civilian

Data înscrierii: 04 Sep 2007

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie emisiunile Antena 1 Tg-Jiu mi se par cele mai faine!!
Le urmaresc aproape zilnic.
Cele mai prost facute, chiar de amatori, mi se par, fara sa supar pe nimeni (e parerea mea), cele de la Gorj Tv.
Mult succes va doresc in continuare!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Noutăți
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!