| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
`xxmira` Civilian

Data înscrierii: 01 Iun 2005 Mesaje: 23 Locație: Anglia
|
Trimis: Lun Iul 24, 2006 5:50 pm Titlul subiectului: Spune-mi ce culori iti place, ca sa iti spun cum faci sex ;) |
|
|
Afla cum este partenerul tau in pat, chiar daca nu ati avut pana acum o relatie intima. Fara sa tragi cu ochiul pe gaura cheii. Psihologii au descoperit ca exista o legatura directa intre culorile preferate si comportamentul sexual. Verifica daca este adevarat.
Rosu - E un fel de tigru la panda. Se excita usor si ii place sa faca sex in orice mod imaginabil. Odata ce se aprinde, e mai greu sa se potoleasca. Daca si tu esti innebunita dupa culoarea rosie, inseamna ca v-ati gasit. Si v-ati potrivit.
Galben - Prefera sa obtina placere in afara dormitorului conjugal. In consecinta, s-ar putea sa nu aiba mereu timpul necesar de a se bucura de aceste clipe. Dar ii vei refuza cu greu o partida de sex. Chiar are initiativa.
Roz - este cam imatur atunci cind e vorba de chestiuni sexuale. Ii place latura amuzanta a sexului si iubeste flirtul. Atunci cind lucrurile devin serioase, este pe punctul de a renunta la relatie in orice moment.
Mov - frecvent, crede ca e prea sofisticat pentru o aventura. Daca e femeie, se teme sa nu isi strice coafura. Cand ajunge in pat, este adesea preocupat sa obtina satisfactia, fara a-l baga prea mult in seama pe partener.
Negru - oamenii care prefera negrul sunt traznitii aventurilor sexuale. Le plac partidele neobisnuite sau sexul experimental. Sunt mai activi atunci cand sunt tristi sau stresati. Partenerul ideal? Un alt "Negru".
Verde - e proaspat, inocent si apoape virginal in tot ce are legatura cu sexul. Mai mult bland decat pasional, crede cu tarie in fidelitate. Daca esti destul de norocoasa incat sa gasesti un partener "verde", nu trebuie sa te ingrijorezi niciodata cu privire la loialitatea acestuia.
Portocaliu - iubeste fanteziile erotico-sexuale. Preludiul este la fel de important pentru el ca si actul sexual in sine. Cea mai mare placere a lui? Sa sopteasca cuvinte dulci la urechea partenerului.
Maro - sunt calzi, profunzi si foarte sensibili. Nevoile si dorintele partenerului sunt foarte importante pentru ei. Nu se pot satura sa spuna "te iubesc". Sunt excitati chiar si numai de o plimbare in ploaie, de faptul ca se incalzesc in fata focului sau daca incearca sa prinda fulgi de nea cu limba. Adora ideea de a fi indragostiti si au nevoie de timp si de intimitate pentru a face dragoste. Sunt insa atat de impresionabili incat si un singur cuvint ar putea incheia o relatie.
Gri - sunt atit de nehotariti incat uneori nici macar nu isi dau seama daca sunt excitati sau nu. Ca amanti, au tendinta de a pregati totul in cele mai mici amanunte.
Albastru - sunti unii dintre cei mai buni parteneri de sex. Sensibili, puternici si pasionali, raspunsul lor se potriveste intotdeauna cu dispozitia erotica. Considera ca actul sexual este o arta si le place absolut orice. In casnicie sunt partenerii perfecti, care nu-si cauta afinitati in alt parte.
Alb - sunt destul de puritani, probabil considera ca actul sexual are ceva murdar in el. Nu vor saruta niciodata o femeie in mijlocul strazii. Nu se vor dezbraca niciodata in fata unui iubit. Si inainte, si dupa actul sexual vor face dus! _________________ Ziua de ieri s-a dus pentru totdeauna,
Ziua de mâine nu stim cum va fi
De aceea trebuie sá profitám de ziua de azi. |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2391 Locație: [at] atlabs [dot] ro
|
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2122 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1375 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
ahahahaaaa..super tare asta cu..cu..cu..cu..culorile:))
Mie imi place albastru si sa stii ca in mare parte,adica 98% se potriveste  _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1207 Locație: /dev/null
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Da... si eu tot albastru si se potriveste! _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
MaddC Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005 Mesaje: 193 Locație: pe aci si io
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place verdele si nu se potriveste deloc,deci.....lol ce mai test de cacao
in + fiecare ar putea sa-si aduca aminte de experiente sexuale a caror descriere sa semene cu a fiecarei culori,deci testu asta ie irelevant.la fel cum orice om poate sa se regaseasca in descrierea oricarei zodii,alta chestie irelevanta si praf oameni naivi  _________________
<---------> <|+_+|> <---------->
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Madd,la tine nu vrea deloc?!
Asta e clar,inseamna ca "IE irelevant"..
 _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
Blink Civilian
Data înscrierii: 28 Iul 2006 Mesaje: 12 Locație: in CAPSUN..:))
|
Trimis: Vin Iul 28, 2006 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place ALB... ce prostie...am trait s-o vad si pe asta.. bravo MADD..nici mie nu-mi vine sa cred cat de [b]NAIVI sunteti...BAFTA in continuare |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2122 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
MaddC Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005 Mesaje: 193 Locație: pe aci si io
|
Trimis: Sâm Iul 29, 2006 7:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Marian Stanoiu a scris: | Madd,la tine nu vrea deloc?!
Asta e clar,inseamna ca "IE irelevant"..
 |
daca n-ar mai fi si oameni amuzanti ce v-ati face?
P.S. : marian tu chiar crezi ca nu mi-am dat seama cum scriu(corect sau incorect) pe forumu asta la fiecare post al meu?  _________________
<---------> <|+_+|> <---------->
 |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Sâm Iul 29, 2006 10:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie-mi place albul si negrul predominant negrul,dar testul acela e de rahat... _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Aug 02, 2006 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
madd..sunt convins ca Iesti.. ..glumeam.. _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
sweetr Civilian

Data înscrierii: 12 Iul 2006 Mesaje: 21 Locație: Rovinari
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
in mare parte se potriveste ..dar numai 80% _________________ "A vedea in departare este ceva, insa a ajunge acolo, este cu totul altceva"
Brancusi
Radio Pro-B http://www.radioprob.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
Renatzica Aspirant

Data înscrierii: 16 Dec 2005 Mesaje: 57
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca nu mai are rost sa va spun ce culoare imi place, se intelege din poza Vad ca scrie numai de bine la albastru asa ca sa speram ca testul este cat mai apropiat de realitate!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Sep 04, 2006 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
renatzica...esti de a mea..adica..si mie imi place tot albastrul dar "ca testul este cat mai apropiat de realitate" ce ai vrut sa zici..ca tu esti inca..."d-soara"?  _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
Renatzica Aspirant

Data înscrierii: 16 Dec 2005 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Sep 05, 2006 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| `xxmira` a scris: | | - sunti unii dintre cei mai buni parteneri de sex. Sensibili, puternici si pasionali, raspunsul lor se potriveste intotdeauna cu dispozitia erotica. Considera ca actul sexual este o arta si le place absolut orice. In casnicie sunt partenerii perfecti, care nu-si cauta afinitati in alt parte. |
Am subliniat partea la care ma referam cand am spus ca sper ca testul sa fie cat mai apropiat de realitate. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
si tradus ceea ce ai zis tu inseamna...?!
Care test? _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
|