Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

un nou ziar online
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Joi Apr 14, 2005 8:29 pm    Titlul subiectului: un nou ziar online Răspunde cu citat (quote)

aseara unul din amici mei mi-a dat un "BUZZ"..
"vezi ca se lanseaza un nou ziar online !"

mi-am aruncat si eu ochiu' sa vad ce si cum !
am zis sa va invit si pe voi... de apreciat ca apare ceva de genul asta si pe web-ul gorjean...se pare ca aparitiile sunt 1/an Smile

anul trecut si-a facut aparitia pe net www.impactingorj.com
acum cei de la "Atac de Gorj" au "replicat" cu:

>>>> http://www.scandaldegorj.ro/ <<<<

nu comentez tehnic pagina, ci felicit din plin initiativa ziaristilor de la Atac !
Este bine sa existe imagine pe web...semn ca lucrurile se misca. Incet, dar se misca !

La cat mai multi vizitatori !
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Vin Apr 15, 2005 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vai, e sub orice critica Sad NO COMMENT!

In plus, am eu un dinte impotriva lor, ca sunt prostovani... Very Happy
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 15, 2005 3:00 pm    Titlul subiectului: no comment Răspunde cu citat (quote)

nu am zis-o eu !

eu doar spun ca a aparut...
pentru toate e un inceput ! Shocked
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Apr 16, 2005 11:21 pm    Titlul subiectului: nu ma pot abtine ! Răspunde cu citat (quote)

hai ca am mai descoperit unu' !

va las pe voi sa comentati. eu unul ma abtin din rasputeri:

http://www.olteanul.go.ro

ma mir ca serverele de hosting nu se revolta !
madalin
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2005 4:55 am    Titlul subiectului: well.. Răspunde cu citat (quote)

La siteul ala lucrez eu momentan. De fapt siteul e structurat si aranjat, doar ca patronul taraganeaza treaba cu plata comenzii pe care am facut-o la cererea lui.
Acum nu va pot arata cum o sa arate siteul dar va garantez c-o sa fie MULT mai diferit:)

P.S: Patronul ziarului Olteanu' sustine ca siteul www.olteanul.go.ro a fost facut de aceeasi persoana ca si cel care a facut www.impactingorj.ro Idea Question

Astept raspunsuri Smile
Omega - Hituri 100%
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2005 12:05 pm    Titlul subiectului: asta sa mi-o spuna mie in fatza ! Răspunde cu citat (quote)

draga madalin,

ai nimerit... aiurea !
pt ca ala care a deschis subiectu' e tipu carea a initiat si realizat pagina cotidianului Impact in Gorj.

gratiei echipei de acolo el a fost actulizat zilnic de mai bine de un an, 6 zile din 7 !

si alceva: nu am facut si nu o sa fac niciodata o pagina pe un server free !
e jenant pt o firma asta ! (atat pt furnizorul de servicii cat si pentru beneficiar)

a fost o afirmatie fara nici un fel de acoperire !
asta sa mi-o spuna mie in fatza (daca e adevarata afirmatia!)

ai primit raspunsul !

Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Lun Apr 25, 2005 6:24 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
alberttgjiu
Experienced

Data înscrierii: 13 Feb 2005
Locație: Pacilea prin catunul targu jiu

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2005 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aaaaa

Ultima modificare efectuată de către alberttgjiu la Joi Apr 28, 2005 7:44 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2005 1:46 pm    Titlul subiectului: precizari Răspunde cu citat (quote)

ceea ce tu albert numesti "site de host" este in realitate un site
pe un server free....adica un subdomeniu al unui domeniu, pe
care il primesti free !

ex: numelemeu.go.ro

poate o sa te surprinda dar numarul conectarilor la Internet in Ro
depaseste 4 milioane de useri si la sfarsitul anului va fi mai mare
de 6 milioane...

deci in Ro nu mai vorbim de pionierat in materie de conectari la
Internet, ci de ceea ce eu numesc "lipsa de cultura web".

In Gorj putem discuta de pionierat nu dpdv al conectarilor la net,
ci din cel al numarului extrem de scazut de pagini web "de firma"
(ca fapt divers va spun ca ocupam ultimul loc in tara in privinta
asta, raportat la restul judetelor).

Trist, dar asta spune EXTREM DE MULT !

Realitatea este urmatoarea: are cine sa ofere (in limita "decentului",
in materie de imagine de firma pe net), dar nu are
cine si mai ales CE sa ceara.

Atentie ! Numarul imaginilor de firma pe web dintr-un judet/regiune
este INDISCUTABIL proportional cu dezvoltarea economica a
zonei respective.

Si e vai de noi !

Si stiu ce spun !
emil
Rookie

Data înscrierii: 12 Apr 2005
Locație: U S A

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2005 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce e mai cu idiotenia aia de site !?!?!?! www.scandaldegorj.ro Crying or Very sad , shit !
Sus
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2005 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate am inteles Scandal de Gorj isi va schimba in curand site-ul. De fapt va arata altfel. Cat despre materiale.... no comment... Nu-s pe gustul meu... Acum depinde de fiecare....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Daio
Crazy

Data înscrierii: 14 Mar 2004
Locație: Targu-jiu

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2005 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai Mitrutz , nu ca as avea ceva impotriva ta .. dar se pare ca site`ul asta e cam in aceiasi forma in care era si acum 5 ani pe cand era gazduit pe go.ro si avea grije de el bunul meu amic Magic...... si poate ca mai era si acum tot de aceeasi persoana intretinut daca ep un anume reporter de acolo nu`l manca undeva sa se ia de cine nu tre` si sa scrie ce nu tre pe acolo , poate de asta timp de ceva vreme nici nu a mai aparut pe internet Smile
P.S. daca vrei detalii despre cine si ce a scrit la timpul respectiv trimite`mi un mesaj si o sa`ti zic ce s`a intamplat cu pagina din timpurile respective Smile
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2005 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca te referi la impact in gorj gafezi enorm !
asta pentru ca acum 5 ani eu eram in bucurestii si nu aveam nici o treaba cu ce se intampla aici (nici nu stiam ca exista un ziar numit in acest fel !). si in plus..nu aveam acces la net !

eu am aflat dupa ce am facut pagina aia in graba (in urma discutiilor cu Cosmin si Adi de la Impact) de faptul ca existase si o versiune pe un server free cu cativa ani in urma.

sincer nu ma intereseaza de ce nu mai este activ acel sait.
in primul rand este o chestie de imagine sa pui un sait de firma pe un server free.

o alta problema... nu eu intretin saitul...eu am dat o solutie... cei din redactie intretin in proportie de 100% saitul.
si nu o fac deloc rau !

si acum o intrebare personala: cum ai tu adresa de mail pe un server .ro luat pe numele unui american ?

am eu un IQ sub 30 sau s-a facut carding pentru inregistrare ?
Daio
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 9:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da mitrutz ... este posibil .. de unde stii ca americanu` nu`i ruda cu mine ? Very Happy
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 9:52 am    Titlul subiectului: FRAUDA ELECTRONICA Răspunde cu citat (quote)

daca ai fi fost suficient de inteligent ai fi tacut dupa ce am postat asta.
ceea ce este acolo se numeste FRAUDA ELECTRONICA !

toate magariile facute pe net in gorj (in materie de domain register) o sa fie facute publice in curand.

pentru ca m-am saturat de astfel de "afaceri underground" care nu duc decat la blocarea domeniilor importante din judet si la incurajarea furtului din buzunarele altora.

ati fost atat de "subtili" in goana voastra dupa senzatie incat nici macar voi nu le puteti folosi sa puneti informatie pe ele! si chiar daca puteti in cateva zile o incurcati.

pentru ca eu nu am nimic de pierdut nu-mi este teama sa spun lucrurile astea.
este suficient sa dau un link si ati bagat-o pe maneca !
Daio
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnul meu .. aceasta adresa e luata acum 6 ani .. cand tu bineinteles nu aveai acces la internet pe vremea aia .... si a fost luata special pentru adresa de mail Smile
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista posibilitatea ca ziarul sa bage si el 3 dolari pe luna la mydomain ? hosting, mail....e ceva, asa-i ?

mai putin de 100.000 pe luna...ce pureci, 3 dolari.... Razz

Ultima modificare efectuată de către FireEyes la Lun Mai 09, 2005 11:52 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daio a scris:
Domnul meu .. aceasta adresa e luata acum 6 ani .. cand tu bineinteles nu aveai acces la internet pe vremea aia .... si a fost luata special pentru adresa de mail Smile

daca ma faci prost in public fa-o cu argumente.
din moment ce ai acces la serverul ce are NS-urile astea ...cum dreaq sa nu-ti faci adresa de mail ?
http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=targu-jiu.ro&submit=Enter

daca ruda ta Michael McCabe are adresa de mail : beavis@imi-bag-pula-in-ea-de-viata.com inseamna ca are si o factura sa poata dovedi proprietatea domeniului !
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Curat, murdar mon cher:)
Daio, mai bine nu deschideai gura...
Daio
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnul meu ... te rog sa`mi zici unde te`am facut eu prost ... dar .. cu cateva posturi mai sus chiar tu ai zis ca pe vremea respectiva nu aveai acces la internet.... in fine.... fiecare cu cacila lui Smile
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

LOL Frate Dio recunoaste ca faci carding. Daca esti bun inseamna ca ai si tupeu. Dar daca numai ti-a scapat asa... inseamna ca tot lamer de parada ramai. Mai bine taceai naiba...
Un sfat >>> nu te pune cu mitrutz
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma faci prost si ii faci prosti si pe cei care stiu despre ce vorbim.
indirect dar o faci.

ce legatura este momentul in care tu aveai acces la net si momentul in care eu aveam acces la net cu cardingul facut acolo ?

ca eu am un IQ mult prea scazut sa pricep asta
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa este, nu te pune cu mitrutz....! Ai grija ! LOL
Daio
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mitrutz .. si hai sa zicem ca ai dreptate (in privinta cardingului), totusi la vremea respectiva nu existau legi in privinta asta.. si sa mai zicem ca am avut noroc ca am ramas cu acest domeniu, dar nu pricep interesu tau pt acest domeniu!? sau daca ai ceva personal cu mine e la fel problema ta! io nu`s interesat!
Si totusi nu pricep ... CINE TE~A FACUT PROST !? sau daca te simti e de altfel PROBLEMA TA !
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fratilor !

acum 6 ani nu existau legi in privinta hotilor !
woaaawww !

ma faci prost cand imi spui ca e ruda cu tine proprietarul paginii, ma faci prost cand imi spui ca ai net de acum 6 ani cand eu nu aveam, ma faci prost cand te lauzi ca nu ai patit nimic pana acum

Ai termen 7 zile sa anulezi la RNC domeniul.
Daca nu o faci tu o fac eu si vei suporta consecintele.

Se pare ca aici gasim cateva date despre tine: http://www.inimosii.go.ro/InimoSii10.html

Punct

Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Vin Apr 29, 2005 11:14 am, modificat de 1 dată în total
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti-am zis sa nu te pui cu mitrutz... De furt ai auzit??? Si asta se pedepseste !!!!!
Sus
Daio
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de ce nu ai zis mai ... ca iti trimiteam o copie dupa buletin Smile in fine hai ca vad ca ai inceput sa`ti rozi unghiile Smile
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru unghii folosesc unghiera.

daca ma framanta ceva este daca sa dau sau nu linkul catre pagina asta cui trebuie....oricum te-ai facut de kko...momentan nu au vazut foarte multi cele scrise.

dar este o chestiune de timp.
raspunsurile care vor urma o sa-ti demontreze cine ar trebui sa-si roada unghiile
Daio
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine Domnule .. .fi durus Smile neinteresant pentru mine Smile demonstreaza lumii intregi ca esti cu un IQ ridicat si cu un moral scazut .. zi dumnule daca vrei sau te interesaza numele domeniului, imi dai ceva "spaga" si o sa il inchid Smile
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"moral scazut" ? esti si psiholog ?
cei care ma cunosc stiu ca nu iau si nu dau spaga.

cu exceptia a 2 proiecte nu sunt interesat de Gorj.
sorry.. dar nu sunt persoana pe care o cauti.

ma deranjeaza cand persoane ca tine incearca ca darame in loc sa contruiasca. ..asta pentru ca aleg calea mai usoara.. aceea de a darama (sau de a construi prin furtul din buzunarul altora)

iar mie nu-mi place sa construiesc pe daramaturile altora.
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Apr 29, 2005 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daio a scris:
Bine Domnule .. .fi durus Smile neinteresant pentru mine Smile demonstreaza lumii intregi ca esti cu un IQ ridicat si cu un moral scazut .. zi dumnule daca vrei sau te interesaza numele domeniului, imi dai ceva "spaga" si o sa il inchid Smile

Fratica, nu prea-mi dau seama ce faci tu acolo. Ar cam fi mometul sa taci... Nu mai brava degeaba. Ma faci sa ma repet, nu te pune cu mitrutz
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu