Trimis: Joi Iul 03, 2008 4:11 pm Titlul subiectului: vand apartamente la standarde occidentale
VIND APARTAMENTE NOI, ULTRACENTRAL, in Tg-Jiu, str. Victoriei, cu 4 camere cu suprafețe cuprinse între 110 - 120 mp, compartimentate astfel: bucătărie în stil American, living, 3 dormitoare, baie si dresing.
Structura pereților exteriori: B.C.A. și beton armat, pereții sunt drepți, fără pante, pod izolat, înălțimea sub plafon: 2,80 m.
DOTĂRI ȘI FINISAJE la standarde occidentale: izolație termică și fonică, ușă metalică de marcă, uși interioare din import, geamuri termopane, bucătărie complet mobilată și echipată cu electrocasnice marca ARISTON sau echivalent (aragaz inox, hotă, mașină de spălat vase, combină frigorifică etc.), gresie - faianță (Italia, Spania), mochetă (Belgia), centrală termică proprie Viessmann, instalatia cupru, baia mobilată cu obiecte sanitare marca ROMSTAL.
PREȚ: negociabil, la fata locului.
VARIANTE DE PLATĂ: cash, credit imobiliar, credit ipotecar.
ACONT DE REZERVARE: negociabil.
Pentru detalii de contractare și vizitare, contactați - ne la nr. de
telefon: - 0740.583.980.
- 0744.104.736.
Ultima modificare efectuată dinozaur2008 la Mar Noi 04, 2008 6:30 am, modificat de 2 ori în total
Trimis: Vin Iul 04, 2008 8:41 am Titlul subiectului:
ce sa ti zic, in acelasi bloc s-a vandut recent un apartament cu 2 camere, fara imbunatatiri, la 2 miliarde lei vechi.
peste strada, cineva vinde un apartament de 4 camere, la aproape acelasi pret, doar ca blocul e vechi, mansardele sunt noi.
Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2122 Locație: Bucuresti
Trimis: Dum Iul 27, 2008 11:04 pm Titlul subiectului:
prost e cine da
p.s. acum depinde cu cat a cumparat si el acoperisu + costurile de constructie personal consider ca pretul este cam mare. la banii astia (cost per m2) iti ridici o casa lejer! _________________ PortalJocuriBancuriAnunturisubtitrarieinter
Trimis: Dum Noi 02, 2008 9:22 pm Titlul subiectului:
FireEyes a scris:
prost e cine da
p.s. acum depinde cu cat a cumparat si el acoperisu + costurile de constructie personal consider ca pretul este cam mare. la banii astia (cost per m2) iti ridici o casa lejer!
AI DREPTATE.
DA CINE VREA SA STEA IN FATA SA PLATEASCA NU?
Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2122 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Noi 04, 2008 1:04 am Titlul subiectului:
C'mon
Nu mai vindeti voi la pretul ala... vise muica, vise;)
E bine ca inca credeti ca veti reusi sa vindeti la un pret atat de mare! dar am ceva retineri ca veti mai reusi (creditele se iau mai greu, banii sunt mai putini, somajul in crestere etc) so....
Trimis: Mar Noi 04, 2008 6:04 am Titlul subiectului:
ACEST ANUNT A FOST POSTAT MAI DEMULT SI NU MAI ESTE DE ACTUALITATE. PREFERAM SA LE INCHIRIEM DEOCAMDATA, PANA SE CALMEAZA LUCRURILE PE PIATA IMOBILIARA.
SI STAI LINISTIT, AVEM CLIENTI INTERESATI SA DEA ASTFEL DE SUME, INTRUCAT SUNT APARTAMENTE NOI, INSA MOMENTAN NU NE INTERESEAZA ACEST LUCRU.
APROPO, VEZI CA E UNUL CARE CERE PE UN APT. CU 4 CAMERE, PESTE DRUM DE UNIV. C. BRANCUSI, CARE CERE PE UN ASTFEL DE APT. 300.000 EURO. DE ASTA CE ZICI?
NU I NORMAL NU?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum