Used cars for sale from car dealers in Ireland

Descopera Muntele. Descopera Ranca

Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Ce NU mi-a placut in Tg-Jiu ! (alias BILA NEAGRA)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: [at] atlabs [dot] ro

MesajTrimis: Vin Iun 24, 2005 4:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doar atat nu va place ?
cam putintel, cam putintel....
Gazduire web
Cazare Ranca
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Vin Iun 24, 2005 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai mai zi si tu mai mitrutz ce nu-ti place Very Happy
Ca eu la cat umblu prin oras... LOL
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Iun 25, 2005 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am foat azi cu Traian in The Duke pe terasa sa punem tara la cale.. mai bine zis un proiect web comun (surprizaaaa ! - top secret)

nu asta e relevant ...el comanda acelasi Seven Up ca de fiecare data...eu intreb de Ursus negru ... raspunde o pustoaica a carei varsta nu cred ca a trecut de 12 ani.."nu stiu daca avem"...

"ciocolata calda alba aveti" ...."nu stiu nici asta daca avem..dar nu cred"
"meniu aveti"..si fata da din cap de la satnga la dreapta
cer plictisit un Ursus normal sa trec de faza asta stupida..

Domnilor patroni !
Angajati fete care se pricep la asa ceva nu pustoiace care se gandesc la examenul de capacitate !

De chestia aia care se pune pe masa..numit MENIU a auzit cineva de acolo ?

daca vreti clienti mai si oferiti nu stati numai de luat !
Gazduire web
Cazare Ranca

Ultima modificare efectuată mitrutz la Sâm Iun 25, 2005 8:28 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 25, 2005 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cati ani are Traian ? LOL LOL LOL LOL LOL
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Iun 25, 2005 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

suficienti incat sa aiba o afacere online profitabila.
coincidenta sau nu este unul din primii producatori de jocuri online de puzzle din lume.

asta nu-l impiedica sa bea ce lichid vrea muschiu' lui !
Gazduire web
Cazare Ranca

Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Lun Iun 27, 2005 3:12 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Iun 25, 2005 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci sa bem si noi pt noi Very Happy
e|senza
Rookie

Data înscrierii: 20 Sep 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Dum Iun 26, 2005 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suna ciudat...de fiecare data cand am mers acolo,avau meniuri pe masa...oricum,nu incerc sa le gasesc vreo scuza,pur si simplu nu inteleg ce s-a putut intampla.Seara nu as mai pleca de-acolo...e f faina atmosfera,desi e langa o intersectie zgomotoasa.Mie ZaZa de curand mi-a lasat un gust amar...m-am dus cu amicii,am comandat,nici n-am apucat sa vad daca mi-a adus ce trebuie(ca se mai intampla si asta"a,ati zis cola?Vai..v-am adus fanta..),si deja ne-a cerut sa platim.

Si mi-am mai amintit de ceva amuzant..am fost la strand si mi s-a facut foame,m-am dus la baru' ala si am cerut o punga de Star Chips cu marar si smanatana,dupa ce vazusem un raft imens cu toate soiurile de chipsuri expuse....Tipa imi zice ca n-au...( Shocked )...si-i arat ca o proasta cu degetul spre raftul PLIN de pungi...si-mi zice ca alea-s de "impresie",si ca-s umplute cu aer....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LoveRules
Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003
Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2005 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce nu imi place in tg-jiu ... :
in primul rand gara ... e janlica ... si pute de te duci dracu ..., vanzatoarele de bilete din gara , daca le intrebi de vreun tren iti raspund pe un ton asa de flegmaic ... , ma enerveaza astia de isi parcheaza masinile in fata la pandra desi e oprirea interzisa , sunt satul de coruptia si de prostia din garda financiara care a fiscalizar mii de case de marcat , unele neavand memorie sa tina 1000 de produse minte(adica sa scrie pe bon ce produs cumperi , nume , gramaj), nu imi place de sectoristi pentru ca in 2 saptamani de 4 ori au incercat sa imi sparga masina si mi-au furat 4 randuri de capace dar ei nu se prea obosesc sa faca o panda , nu imi place unde este pusa trecerea de pietoni la piata mare la pod .. fix unde incepe podul .. care dracu a pus-o acolo e destept de pute , nu imi place ca aia de pe centru care strang bani pentru oamenii cu probleme nu dau chitante fiscale ca sa stiu si eu ca nu e o inselatorie , deocamdata atat .. o sa revin
Tannya
God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005
Locație: pe bloc.

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2005 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E super fain in Timisoara LoveRules nu??? acum toate te enerveaza aici in orashel??? Very Happy
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2005 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da tanny...aciolo umbla dalmatienii cu covrigi in coada !
e super acolo !
Gazduire web
Cazare Ranca
Sus
Tannya
God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005
Locație: pe bloc.

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2005 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lol............da asha e!..mai am un an shi aterizez shi eu p'acolo! Smile
RealDream
God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004

MesajTrimis: Mar Iun 28, 2005 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gardienii din parcuri ...
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2005 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RealDream sa stii ca gardienii din parcuri isi cam fac datoria ....te asigur personal de asta.. si aseara a alergat unu dupa mine pe la ora 11 noaptea (eu eram pe bicicleta ...faceam sprinturi ) si sa stii ca asta a fost cel mai ambitios dintre toti...cred ca`i nou pe acolo Laughing)
kamy
Fanatic

Data înscrierii: 17 Apr 2005
Locație: tg.jiu - terra

MesajTrimis: Dum Iul 31, 2005 6:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie nu-mi plac in tg.jiu multe Exclamation
de ce in biblioteca județeană nu gasești anumite cărți pt împrumut?... (nu sunt decat pt sala de lectură sau poate nici acolo), de ce nu avem și noi mai multe facultăți? e chiar așa mic orașul?

dacă vreau să învăț despre medicină de ce trebuie să plec în alt oraș? (asta așa ca ex, că mai sunt și alte profiluri de care ducem lipsă).
să nu credeți că exagerez... nu am cerut aeroport...
și apropo de medicină... spitalele noastre sunt sub orice critică... Crying or Very sad
dacă te duci să-ți faci anumite analize, să nu ai pretenția ca rezultatele să fie cele reale... să nu mai vorbim despre atenția acordată pacienților....
am vazut în spital persoane cu trimitere de la medicul de familie pt diverse pb, iar acolo primesc un singur raspuns: *AVEM CABINET PARTICULAR PE STR XYZ... *
adică la ce mai vii în spital... pt ca e gratis?
ha... cică....
și lista poate continua... dar anumite aspecte au mai fost scrise si de alți utilizatori... Rolling Eyes

cred că în tg.jiu sunt mai mult bile negre decât bile albe Sad
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Iul 31, 2005 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa intre Bacio sa ne povesteasca experianta vazuta de el in spitalul din tg-jiu ..unde tocmai murise un tanar de 38 de ani ...

i se pusese o eticheta scrisa cu pixul cu datele sale si data decesului in timp ce asistentele mestecau seminte langa mort !

poate ne da el mai multe detalii sau poate ar trebui initiata o rubrica separata referitoare la sistemul medical din tg-jiu...am avea ce scrie, nu ?

o ruda apropiata fusese diagnosticata sapt. trecuta cu ruptura partiala de retina...a fost trimis in capitala pt operatia. Diagnosticul de acolo: accident vascular !

numai de bine !
Gazduire web
Cazare Ranca
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Iul 31, 2005 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gardienii aia ar fi bine sa dea peste ei 2-3 roleri Wink
sa se invete minte sa mai alerge dupa bitze Razz

sa aiba grija sa nu arunce peizanii pe jos tigari, hartii etc.
sa aiba grija sa nu-si puna dosu' pe monumente
sa aiba grija sa nu intre betivi in parc
sa aiba grija sa nu intre caini fara stapan in parc

acestea de mai sus sunt mult mai importante decat sa fugaresti niste bitze
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Aug 09, 2005 7:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kamy a scris:
mie nu-mi plac in tg.jiu multe Exclamation
de ce in biblioteca județeană nu gasești anumite cărți pt împrumut?... (nu sunt decat pt sala de lectură sau poate nici acolo), de ce nu avem și noi mai multe facultăți? e chiar așa mic orașul?

dacă vreau să învăț despre medicină de ce trebuie să plec în alt oraș? (asta așa ca ex, că mai sunt și alte profiluri de care ducem lipsă).
să nu credeți că exagerez... nu am cerut aeroport...
și apropo de medicină... spitalele noastre sunt sub orice critică... Crying or Very sad
dacă te duci să-ți faci anumite analize, să nu ai pretenția ca rezultatele să fie cele reale... să nu mai vorbim despre atenția acordată pacienților....
am vazut în spital persoane cu trimitere de la medicul de familie pt diverse pb, iar acolo primesc un singur raspuns: *AVEM CABINET PARTICULAR PE STR XYZ... *
adică la ce mai vii în spital... pt ca e gratis?
ha... cică....
și lista poate continua... dar anumite aspecte au mai fost scrise si de alți utilizatori... Rolling Eyes

cred că în tg.jiu sunt mai mult bile negre decât bile albe Sad

Mda, nici mie nu-mi plac spitalele din Tg-Jiu. In primul rand mirosul ala insuportabil, pe urma mizeria de neimaginat pentru o unitate sanitara, pe urma lipsa aerului conditionat - intri in saloane si te izbeste imputiciunea aia...
Pe urma e deranjant ca in mare parte personalul medical e foarte slab pregatit. Si nenorocirea este ca medicii nu pot fi ytrasi la raspundere. In caz ca le moare pacientul din cauza incompetentei lor, acesti medici nu patesc nimic. Asta pentru ca legea nu poate face nimic pana nu se ponunta Colegiul Medicilor. Colegiu format din medici (E ca la Romtelecom, unde te duci cu o reclamatie si cazul e cercetat de angajatii care vorbesc in contul tau)
Angajarile se fac pe pile. Se cer spagi imense si se cer pe fatza, dar nimeni nu are curaj sa spuna lucrurilor pe nume pentru ca fiecare absolvent in domeniu tot spera ca va gasi un loc de munca aici...
In ceea ce priveste o facultate de medicina in Tg-Jiu... hmmm, nu prea-i vad rostul. Ce sa faca o astfel de facultate? Sa mai scoata cateva sute de someri pe an?? Hai sa fim seriosi. Cati absolventi de medicina isi pot deschide un cabinet medical particular? Si posturile la spitale tot pe pile se iau... Si sunt si extrem de putine. Iar dupa cum stau lucrurile vor fi din ce in ce mai putine...
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Dum Sep 25, 2005 7:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie nu imi place ca sunt mai multe critici decat laude. Lucrurile stau rau in toata Romania, iar in Tg.Jiu eu zic ca au inceput chiar sa stea mai bine... desi nu pot sa fac decat un fel de apreciere la prima vedere (cam atat am mai vazut orasul)... Eu cred ca municipiul nostru trebuie laudat pentru ca nu se stie cine intra pe forum si se razgandeste in privinta unei excursii pe la noi... Wink
Sus
DeeJay
God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005
Locație: un loc cu verdeatza si lumina

MesajTrimis: Lun Oct 03, 2005 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am stat sa numar cate lucruri bune si cate rele sunt in oras ... dar cred ca raportul intre bilele albe si negre se datoreaza faptului ca lucrurile bune (de obicei) ni se par banale si neinsemnate (ca de ... le avem de mult) ... in schimb cele rele ne sacaie ... asa ca facem si noi ca tot romanul: ne vaitam. Smile

Why am I dying to live if I'm just living to die?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Cristi
Aspirant

Locație: Tg. Jiu, Romania

MesajTrimis: Joi Oct 06, 2005 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce nu imi place in Targu Jiu? In primul rand... chestia aia denumita.. nu stiu cum care este pusa pe jos in Parcul Central, si care a costat multe multe miliarde. In al doilea rand, nu imi vine nimic in minte in secunda asta. Daca imi aduc aminte ceva, revin Very Happy
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Oct 16, 2005 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu se face nici un local pt nefumatori
asta nu inteleg

ma refer la spatii inchise, fireste Sad
Gazduire web
Cazare Ranca
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Oct 16, 2005 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt ca 90% din targujieni is fumatori d-aia !
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Oct 16, 2005 6:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saurian a scris:
pt ca 90% din targujieni is fumatori d-aia !

junk junk junk Very Happy
and drunk Very Happy
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2005 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare!
Incepuse mai demult mitrut sa isi exprime nemultumirea referitoare la o firma de taxi din oras.

scose. e ok ?

Ultima modificare efectuată de către FireEyes la Dum Noi 20, 2005 9:42 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2005 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mihai,

Daca tot faci aici postul de comentarii, de ce folosesti alt site? Nu e prima data cand ti se atrage atentia. Mai opreste-te cu chestiile astea! Ori le faci aici, ori nu le mai face!
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2005 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi plac multe la Targu-Jiu.

Nu imi place o buna "portiune" din populatie.

Imi plac multe la alte orase.

Nu imi plac multe la alte orase.

Imi plac mai multe la Targu-Jiu decat ce-mi displace.

Lipseste foarte mult din categoria 19-26 ani , plecata la studii.

Importul e dezastruos.

In general, imi place Targu-Jiul.

dar plec...

P.S. Si densitatea de fete frumoase este coplesitoare Razz Smile.
Aviz amatorilor foto-fund Very Happy Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
LoveRules
Fanatic

Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Joi Noi 24, 2005 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar cam mai trebuii facute niste parcari pentru ca nu mai ai pe une sa parchez ... eu sunt in dificultate cu masinile ... ma cam injura vecinii ca le iau locurile
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Noi 30, 2005 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nush ce naiba i-a apuvcat pe astia de la primarie sa decupeze ascu' asfaltu'... Acuma cand e umezeala si frig...

Sa nu uit... Ma enerveaza baba de la parteeeer... Ma nu poti sa treci prin fatza usii ei ca o deranjezi din odihna !!! Very Happy
petre
Experienced

Data înscrierii: 22 Noi 2005

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2005 9:52 am    Titlul subiectului: baba Răspunde cu citat (quote)

ar trebui pus ca motiv national ..."baba certareata".. pentru ca oriunde si oricand o sa existe asa ceva, eu as avea niste leacuri pentru asa persoane dar am o retinere..... Very Happy
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2005 11:45 am    Titlul subiectului: Re: baba Răspunde cu citat (quote)

petre a scris:
ar trebui pus ca motiv national ..."baba certareata".. pentru ca oriunde si oricand o sa existe asa ceva, eu as avea niste leacuri pentru asa persoane dar am o retinere..... Very Happy

Dap, cunosc retzinerea... Codu asta penal ar trebui modificat ca baba ma scoate din sarite Mad
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu